Ezen mondjuk én is csodálkozom. Pont a Kawasaki aki sokszor jóval a lejárati dátum után is gyártott egy csomó modellt. Ha jól rémlik volt olyan év amikor egyszerre gyártottak 3db 600-ast. A GPX600, ZZR600 és a ZX-6R-t. A GTR 1000-est nyomatták vagy 15 évig. Még egy modellfrissítést megérhetett volna nekik és 2012-ig elbohóckodhattak volna vele.
Az a baj ezzel a 12-es dologgal, hogy elment az idő felette csak 6 évig voltak képesek gyártani a zzr1400 olyan
Én már szivesen lecserélném, de most nincs semmi ára a motornak
Azt a cikket de elolvasnám . Neked megvan?
amúgy érdekes ez a 178,meg 185 ,mert nekem a szalonban is azt hazudták,h 178 alapból,és 190et tud a Ram-air-rel.
ki érti ezt már.... na de aztán felőlem lehetne 100ló is ha Így megy .
Faragtak le a sonkákból,h 1enletesebb legyen a teljesítmény leadás,mert valóban drasztikus volt. állítólag attól is volt a tesztpéldányoknál a blokk K.O.Sok éve v mi ilyesmit olvastam,és köműves ként hát erre emléxem.
Valami van ott a lendtömegekkel is. Azt hiszem a második generációsba blokkban nehezebb valami éppen azért, hogy kicsit lassabban pörögjön fel. Majd délutánra megnézem ha nem felejtem el.
Nem hétvégi inkább hó végi ez a fogyasztás csökkentés kütyükkel ez 1 akkora hülyeség (zx-12 re biztos).Pld veszek itthonra 1 oroszlánt házörzésre mert olyan szíp nagy de ne egyen ám sokat ,occsó é őrizzen de nagyot. Ekkora motorral csak a Brad Pítt jár munkába (legalábbis huzamosabb ideig )
ez,h "tul van löve" ezt nem értem ,de nem is akarom .
ha meg a benzinárak aggasztanak akkor vegyél mellé egy munkába járós motort ami eszik 4litert. Én is ezt teszem. a 12eském (ha egyáltalán kész lesz idén) akkor lesz előszedve ha motorozni megyek,nem pedig munkába járni. ha meg egy litert akarsz spórolni akkor tegyél előre egy +1,vagy +2es lánckereket és rögtön nyersz 2litert is ha ésszel használod (amit úgy sem tudsz megállni).
De ez a 180 lovas motor,meg a benzinár miatti rinya nem fér össze valahogy.....
Szerintem van az 5 kiló is a sevice manual-ok szerint ,de lényegében mind1 a súlykülönbség nem számottevő.(és más sem)
de amit a Bikez ír az (szerintem) hülyeség.
az összes évjáratú 12es 131Kw-ot tud ram-air nélkül. Nincsenek 10ló különbségek......mitől lenne?
ahány spec-it nézel annyi féle eredményt hoz le.
Ha végtiltást akarod kiszedni nekem van egy SpeedBox nevezetű kis kütyüm ami kiszedi a tiltást!Ha érdekel megtudjuk boltolni!Csak legyen itthon végre a gépem!
egyébként nem érted a lényegét kisöcsi, a motorunk sajnos tul van löve kissé (többet kap mint kéne) ezen ne is vitázzunk mert biztos, a benzinárak mennek az egekbe igenis meg kell gondolnunk hogy mennyit eszik a vas ebbe etanolt biztsoan nem rakok ukrajna messze van és sokat megyek akárcsak te mi nem hobbyra használjuk hanem munkábajárásra, tehát én sajnos 50 70 ezret is belelöttyintek a gépbe havonta, és ha már egy 10est megsporolok akkor 1 év alatt visszajött a rendszer ára ami optimalizálja a benzinadagolást erösebbé jobban kezelhetővé teszi a gépet hosszutávon megéri, szölönek nem mert ő hétvégi motoros (bocs szölö) tehát neki nem hozná vissza az árát olyan hamr mondjuk neki van is benne pc, rossz példa volt mind1 a lényeg ha akár 1 litert is meg tudok sporolni 100anként turatempóban akkor már boldog leszek
Én már szivesen lecserélném, de most nincs semmi ára a motornak
már régen kerestem,de hiába
amúgy érdekes ez a 178,meg 185 ,mert nekem a szalonban is azt hazudták,h 178 alapból,és 190et tud a Ram-air-rel.
ki érti ezt már.... na de aztán felőlem lehetne 100ló is ha Így megy .
Teve meg a Brádi Pityu
ha meg a benzinárak aggasztanak akkor vegyél mellé egy munkába járós motort ami eszik 4litert. Én is ezt teszem. a 12eském (ha egyáltalán kész lesz idén) akkor lesz előszedve ha motorozni megyek,nem pedig munkába járni. ha meg egy litert akarsz spórolni akkor tegyél előre egy +1,vagy +2es lánckereket és rögtön nyersz 2litert is ha ésszel használod (amit úgy sem tudsz megállni).
De ez a 180 lovas motor,meg a benzinár miatti rinya nem fér össze valahogy.....
de amit a Bikez ír az (szerintem) hülyeség.
az összes évjáratú 12es 131Kw-ot tud ram-air nélkül. Nincsenek 10ló különbségek......mitől lenne?
ahány spec-it nézel annyi féle eredményt hoz le.
http://www.bikez.com/motorcycl...
h
ttp://www.motorbikes.be/en/Ka...