én nem gondolom,h jobban menne.
ugyanannyi erő,ugyanannyi nyomaték ugyanazon a fordulatokon,csak még a régi nehezebb is.
de egy kicsit talán morcosabban veszi a lapot,és ez adja azt a téves érzetet neked,h jobban megy.
a végtiltást ki lehet szedni egy 20 rongyos fokozatkijelzővel.
de ha te 100ezreket költenél rá,h egy literrel kevesebbet egyen akkor tedd azt .Én a Pc-t akkor gondolnám indokoltnak,ha jobban bele lenne nyúlva a motorba+lenne fent egy rendszer.
De kérdezd meg Szöllő apánkat,h mit gondol erről,mert neki személyes tapasztalata is van.
jó , elhiszem, bár mostmár nagyon megzavarodtam mert mindenki mást mon, akkor arra válaszolj, hogy csak az 1 soros injektor miatt megy sokkal jobban a régi 12es mint a mienk?
hát ahhogy olvasgatom az oldalt meg mivel az a fontos funkció is benne van ami engem érdekel a fogyasztáscsökkenés tura módban, jó nincs környezetvédelmi tiltásunk, viszont van helyette és ezzel kevertem össze 1 2 fokozatban nem ad le maximális teljesitményt a vas na ennek kitiltása és a végtiltás érdekel de nagyon
a végtiltást nem szedi ki,de a PC sem,környezetvédelmi tiltás meg SOSE volt a motorunkban. figyi ez cucc sokkal drágább mint a pc,de többet is kapsz a pénzedért.kérdés,h megéri-e........
Asszem 100+ÁFA, de akkor még más árfolyamon ment a dollár meg az ájró. De meg kell kérdezni, nagyon rendes a srác, egy emait megérhet. nekem azért jó, mert nem kell minden piszlicsáré változtatás után felcihelődni Bpestre beállíttatni a motort.
persze,h tudok! ott volt a motor mellett,csak baszták elhozni
szerintem tedd bele a 10esét mert egy darabig még nem megyek a balkánra,h elhozzam..... de ha mégis jön erre egy ottani cimbim akkor elhozatom vele .
ddt500! És tényleg alkalmazza a cenzúrát. Törölte a mai hozzászólásaimat! Mint egy gyerek! Hazudozik össze-vissza és amikor belebukik, akkor törli a neki nem tetsző ember mondatait. Hogy is mondta ő? Fáj az igazság?
a hátsó villa miatt...