Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és,hány perc alatt végeztél magaddal? én is aztat az oldalt
jól teszed
Naon passzív a forum ezé megyek is, megnézem a csajok+motorok topikot
hmm
Megjöttek a tuninyg cuccok most csomagolgatom ki ... de titok minden

de a futoműve az nagyon ott van
az jó, köszönöm szépen
ugyanúgy csinálod mint a karbist!
ha beszélsz vele megkérdezhetnéd töle hogy müködik a dolgo ugyanugy vannak vákumcsövek, és a hagyományos szinkronorával csinálják, vagy már comuteres a müsor? mert most hogy szét van boritva a gép van is nálam óra lehet akkor feldugnám rá.
Én nem,de a szerelőm a Józsi csinált már egynéhányat
az enyémre is ráférne már, ugy tudom kisöcsi (action) megcsináltatta az ővén, de az is lehet hogy csak akarta, ö tud rá szakit szerintem
Csináltál 12-en szinkront ? mert szerintem 15-20e km után illene ...
Apa írj mikor jo neked
aham
az injektort is ugyanúgy szinkronolni kell mint a karbit.
Ha erre jársz Pesten, valamikor egy Pizza ?
Hát a héten biztos nem.
mikor motorolunk ?
5let ? van !tód vissza a gyárba mert olyan patent állapotban mint a tied még 1Bestia sem hagyta el a gyártósort .
Egyszer már volt, de hátha .... mivel pár km már van a motorban, illene valami szinkronizációt csinálni, a régi motorjaimon mindig tavasszal csináltam, igaz azok karburátorosak voltak. Itt is kopik a pillangó szelep tengelye stb stb.. tehát valami képpen korrigálni kellene ezt valami ötlet?
mert nem uniós vazze....

de ott oldalt látható a legolcsóbb literár: (venezuela 3ft!),és a legdrágább (valahol afrikában 522ft!) odabasz
Ukrajnára is kihat az olaj világpiaci árának a növekedése. Az alacsonyabb jövedéki adó miatt viszont ott csekélyebb volt az áremelés. Itt átszámítva 170 forint egy liter benzin, míg Magyarországon eléri a 320 forintot is. A gázolaj literje az ukrán kutaknál 155 forintba kerül.
Csábító a 170 forintos ukrán benzinár
ukrajnát valahogy kifelejtették az ábrán Vajon miért is