van egy jóhirem, tárgyalódik a gépsas, és ha minden igaz részletre , és nem biztos hogy bankos lessz, lehet meg tudok vele egyezni viszont akkor bélábol valami kis beugrót muszály csinálni, lehet cakk pakk oda kéne adni fazinak, mindenképp akar venni valami vasat
Sajnos az nincs:Már csak blokk alkatrészeim vannak ,meg 1db tükör 1db elsőlámpa, gyári indexek mind a4db. És a rendszert sem adom már el a vasról. Majd beszélek egy figurával és ha jó árat mond akkor hozok neked!Üdv
Szevasztok urak! Bocs hogy belepovázok nekem 2000-es évjáratú a vasam, de kipróbáltam egy 2004-est valamikor a nyáron.Nekem az a véleményem hogy a frissebb kiadású gép, valamivel gyengébb lightosabb .A kanyarodásról-borigatásról meg csak annyit 190-es gumi és gyönyörűen lehet fektetni .( és az a verda se gyári volt van benne ez is meg az is. Félre értés ne legyen nem fikázni akarom frissebb kiadású gépet!
ha lehet hinni az írásnak akkor az újabb típus még erősebb .
na szedjed kifele a főtengelyt vigyed az esztergányoshoz,h szedjen le belőle vagy 2 kilót,cseréld ki a gázhúzó csigát a régiére oszt hadd menjen .
Eksönke én lennék a fogadottvezérapátok? Mondjuk mindég a legnagyobb tülkű marha megy a gulya élén teve:Munkába járogató motrnak én drz 400at vennék,persze csak ha találok 1x valami pénzeszacskót ami lehullott 1pénz szállítóról HÚÚÚÚ mindég az egét nézném míg oda nem érek. Story:itthon épp 1 költségvetést készítek 1 hogy is mondjam na,hát nem az idén lebarnút tesvírünk részére ,50köbi betony 1.5 T betonvas stb pesze anyagot ő veszi,mert én nem ajándékozok ilyen tételt (pesze kissebbet sem)úgy gondoltam,hogy a munka díjjamat csak neki meg szorzom 2vel,és előlegként a kivitelezési díj felét kérem előre.Hát így csak nem basznak át
most találtam egy ilyen kis ciberét igaz öregebb amit probáltam de elég barátságos áron 200 alatt, forgalmistul, és valoban alattam az istennek se akart 3 nál többet fogyasztani, és 100 110 et tudott , ugyhogy komolyabban elgondoloztam egy ilyen kaliberü kis motoron
hát de nem? legyen eszed more . több pénzed marad a rendes motorozásra amikor nem időre kell rohanni stb.
és akkor talán több összejövetelre is el tudnál jutni ,
nincs egy használható jobbos oldalidomod véletlenül?
na szedjed kifele a főtengelyt vigyed az esztergányoshoz,h szedjen le belőle vagy 2 kilót,cseréld ki a gázhúzó csigát a régiére oszt hadd menjen .
mi lesz az,udvar? ebbe a jó időbe húzhatod lefele a betont
keverj bele nekik valami sugárzó anyagot ,had élvezzék annak jótékony hatását
és akkor talán több összejövetelre is el tudnál jutni ,