Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok is ,elég a a főfék henger!
és mért köll ezért alkatrészért szaladgálni
úgy látom két henger szelepeit még tudja vezérelni
nektek annyi bőven elég...
de hajtokaros lett, a vezértengely az utána tört el amikor hajtva lett, mind1 viszont kisöcsi a kuplung sincs benne az rx blokkban, arrol tudsz valamit?
menetközben,vagy összerakásnál pattant el a tengely
most akkor mi van vele,nem a hajtókár adta meg magát?
arra inkább nem válaszolnék, sajnos az én kezeim alatt adta meg magát bélus
Teveur kiváncsi lennék ez mitől járt igy mert már én is láttam ilyet közelről
Törölni fognak vazze! A Big Racer kupa győztese! Ő már valaki!
Videjóóóó
Hétfő
de azért szeretlek, mire jóidő lessz bélád is ereje teljében lessz megigérem, de ha mégse akkor veszünk neked egy z750et vagy egy gsr600 at
ez igy van eras drága, vásároltam hozzá, tehát van söt még egy másik is van hengerfejestül, ugyhogy alkatrész az van, csak az a gáz hogy hideg is és igy kicsit nehhezen halad a szerelés
de ha jól tudom van egy zsír új vezérműtengelyem is
márciusig
ohh bocsánat a szofordulatért eras drága, igaz kijavitom magam szova van erikának egy öreg kawája és azt a rendszámot teszem fel, ugyanis ha jol látom neki most nem kell
egyébként nem baj,nyárra úgy is veszek másikat,pl.:1 750-es kawát vagy valami 600-ast,
a kis ciberét már lenyúlta mi ,de majd meg unja ha rá előz 1 kamion.
jahh nem gyengén nyomja
úgy tudtam az az én motorom
lenyúlós mi?
nem is tudtam hogy NEKED van egy olyanod
Amennyire én tudom 2010-11 között annyi változott, hogy eltörölték a vagyonadót. Tehát több eleve nem lehet a számlád max. ugyan annyi.
Én annyira nem aggódom.
Felveszlek msn-re!Most nem tudok fellépni de esténként szoktam lenni akkor megtalálsz!
oks, egy dolgot kérhetnék izi, tudunk privibe beszélni msn vagy skype? adatlapomon ott az elérhetőség , köszi