Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem igazad van!Kedden megyek be az önkormányzathoz és megérdeklődöm hogy most mi van!Remélem jó árat fognak mondani!Ha megtudtam mi van megosztom veletek is!
na igen ez alapján már csak 39300 ft kevesebb mint amennyi volt ez már barátságosabb számitás reméljük neked van igazad ddt500
ez lessz nálam is aztán bekaphatják vagy egyszerüen felrakom a 20éves fekete kawám rendszámát, anno 99-ben egy 919-el is ez volt de az nem a teljesitményadó miatt hanem egyszerüen külföldi volt a gép volt akkoriban egy 86-os cb900 boldorom is, egy két zsaru megette hogy igy lett restaurálva
Nekem is. Ez meg 38400-at. Szerintem az még vagyonadós meg nem is motorra vonatkozik.
na ez alapján én 78600 as éves dijjal számolhatok
na ha ez igaz akkor ennyi volt a motorozás
Üdv a világomban! Én már 2005-ben eljutottam oda,hogy kivonattam a motorom egész évre,és úgy motoroztam,a rendőröknek meg barátságosan visszaintegettem,aminek néha annyira örültek,hogy örömükben villyogva-villogva elindultak amerre én mentem!
Faterom az üzembentartó és így neki 1 évre 17ezer pár száz forint a K&H-nál!Én a kw-adót mondtam hogy az embertelen ha így van!Most kivan vonva ideiglenesen forgalomból szóval nem tudom hogy tényleg annyi e!Itt számoltam a teljesítményadót
ohh, akkor gondolom nem allianszos vagy, én is nézegettem negyedévente 6 7 rugóval olcsobban tudok majd biztositást kötni rá, pl a K&H-nál ami nagyon nem mind1
én ugy tudom hogy a motoroknál nem változtattak a teljesitményadón, a kocsiknál igen ott a Luxuskategóriát csunyán megadóztatják, volt is felháborodás rendesen pl egy 3000 öreg csótány bmw vagy opel esetében több az éves adó mint a kocsi értéke, de mondom mociknál ugy tudom maradt, a biztositás is modosult motorok esetében az is kevesebb lett legalábbis nekem ugyannál a bizutositónál éves szinten azt hiszem 6 ezerrel lett kevesebb hogy lóerő alapján számolják ki, és mint tudjuk ennek a topicnak a gazdái használják az egyik legerősebb gépet, javitsatok ki ha tévedek, szoval a bizti biztos hogy kedvezöbb lett, ha a teljesitményadó ekkorát emelkedett azt hiszem el lessz téve a garázsba a vas mert igy is embertelen az éves költsége
Írtam hogy Kw-adó!A biztosítás nekem 18ezer 1 évre!Azzal nincs gond!
áljunk csak meg te most a teljesitményadóról vagy a biztositásrol beszélsz?
De valamit erre az évre változtattak hogy 125Kw feletti gépekre dupláját fogják kiróni mivel erősebb motornak nagyobb a kockázati tényezője hogy balesetet okoz!Remélem nem így van mert ha igen akkor nem tom mi lesz!
128.
biztosan nem annyi évjáratfüggő a dolog és tudtommal itt a forumon nekem van a legfiatalabb 12esem és én fizetek negyven valahányezret éves szinten, kisöcsié 2 évvel öregebb és ezrekkel kevesebbet fizet ugyhogy a te géped max 30 35 lehet évente
Milyen 126?
Ide jársz hazudni?
Szerintem szar. Ha csak nem emeltek adót. Nekem már tavaly is 30 000 körül volt a 128Kw-ra.
Srácok!Most estem majdnem hanyatt a széken!Kíváncsiságból rákerestem most a erre a kw-adóra a motoromra!Na most nem tom h helyes e a kalkulátor de 2001-es évj. 131kw = 60260ft!Na most ez tényleg ennyi v szar a kalkulátor?Me ha ennyi akkor tuti forgalomból kivonatom egész évre és rendszámot meg bedobom a sarokba!
gyakorlunk kisöcsi , csak most nem alkalmas az idő, ha kivirul az időjárás nekilátok gyakorolni, már alig várom rohadtul utálom a telet, egy olajcserére nem tudom rászánni magam a hideg miatt
Szevasz teve
Eltegyem a tukrot neked vagy mehet a hirdetesbe?
Jó reggelt mindenkinek. Szeretném ha már jó idő lenne elegem van a kocsikázásból
az egykerónak 3 titka van: a gyakorlás,a gyakorlás,és a gyakorlás.
a fogyasztásod se lesz kevesebb idom nélkül ,és a mínusz kettő
további plusz 2litert fog eredményezni
szánalmas,h mennyi buta embör van csak annyit látnak,h Gayesikszer....... ,és az a király .

na én a kedves írástudó bajnok úr alá szívesen tennék egy (régi) Busát ami a pl.220lóra meg van csinálva és indulhatna vele115kilójával,
egy megpiszkált zx10 ellen amit egy 95 kilós versenyző hajtana . az esélyek nagyjából mint a videón .
szerintem "alázva" lenne a Nagy S betűs márka.......

buta pénzes paraszt,dobálózik itt a nagy nevekkel csak a fizikát nem érti .
Sziasztok 12-sek!
Lenne eladó zsír új Yoshimura Rs3 rozsdamentes oval dob(ok)!Rendelésre tudok hozni Bolt-on illetve Slip-on kivitelben is!Természetesen mindne gyári tartozék jár hozzá(furuja,felfogató pánt), gyári dobozában!Ha valakit érdekel keressen, árak jóval lejebb vannak a boltinál!
Köszönöm