Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ddt500! Csak azt érti meg, amit ő ír. De azt meg annyi helyesírási hibával teszi, hogy néha még elolvasni se tudom A legjobb, amikor azzal jött, hogy a barátai majd jönnek az erős motorjaikkal és megelőznek mindenkit az egyenesben
Bódogságos Születésnapot kívánok. +házi páleszt ,hányásig
Igen. Észrevettem, hogy gondjai vannak a írott szöveg értelmezésével. Az enyimét sem értette meg.
51-15
Azé' elég jól tartod magad 45 évesen vazzzeee!
köcike
Köcike
Marci bátyánk ma X éves happy birtday marcipán [004].
Bódogszágot Neked!
Reggelt ma születtem , menek inni
Ez tudod úgy van, hogy mindíg mondja magában az ember, hogy minek veszekedni. Tényleg semmi értelme. Egy dolog viszont soha nem fog nyugton hagyni. Az pedig a hazugság! Érdekes, hogy nem tudja a becsületességem megkérdőjelezhetőségéről tett állításait bizonyítani, sőt az egyiket simán bebukja, mert Maci versenytársam elmondta az igazságot, akkor megsértődik és ovis durcásként viselkedik. Szánalmasak a hazug emberek és már nem is tudom minek nevezett: motors csúfság? Ebből látszik a szellemi színvonala. Pénz van, de IQ az semmi
Pár km/h különbség simán kijön egy szembeszélből, egy áttételcseréből, vagy talán másik motorral ment az ember
De ezt minek magyarázni egy ilyen szinten élő embernek, aki isteníti magát, meg a gsxr-t aztán ha nála valaki jobb időt megy, akkor rögtön előjön a súlykülönbséggel. Nem véletlenül jött le a D1000-ből hozzánk. Ott a 9,9-es idővel egy senki lenne. És ezt vállalom, mert nem azt mondtam, hogy most egy senki. Pedig
Én először azt hittem, hogy valami 12-13 éves gyerekkel beszélek mert a viselkedése azt a szintet üti meg. Azok szoktak ilyen jutyubos videókat felrakni, hogy az R1 alázza a gsxr-t és fordítva. Képesek ölre menni a ha a Ducatiról, a Honda megbízhatóságáról vagy Rossi nagyságáról van szó. Értelmes ember ilyet nem csinál. Pláne nem használja a alázás szót a vetélytársai terhére. Kölcsönös tisztelet vagy mifene. A ZX kupában volt pár figura aki nem tetszett de egyikkel nem vesztem össze. Minek? Előrébb leszek valamivel? Mit nyerek vele? (Pár új ellenségen kívül).
"Hogy lehet, hogy most 231-et ment a motorod amikor eddig csak 225-öt?" LOL! Hátszél volt bazd meg!
ddt500! Tudod valahogy nem csípem azt, ha hazugságokat terjesztenek rólam. Érdekes módon egyik állítását sem tudta bebizonyítani. Azt nem fogadja el, ha őt legyőzik mert akkor előjön a súly/lóerő különbséggel, de ha ő nyer akkor már ugyanez az arány nem érdekli. Azért a végére már mindenféle afgán harcos odakerült
ok malyd
Majd gyűjtök a vendégségre ,csak hát nehíz kp
főzök ha sokat rendelsz legalább 1 egyenest ha jössz occcon kostol6sz
Az étteremben én mindíg a szakácstól rendelek ,nálam a pincér nem játékos . Főzz te
halod,ha 1 kupicát iszo,itt nállam 4 ha felest 3,2 ha liter számra viszed háromegyötven
azé gondoltam mert montad hogy nem birsz sokat inni igy 3 de aki főzi 2,8
Baszki Bird! Te miért állsz szóba azzal az emberrel? Tutira nem normális.
Hüjjjjje
én nem tudom mit iszol annyiért de aggyááááááá nekem is
sok 3.2 ért már helyben vagy max pesten is iszom az ért köszi Bogyesz
Ha 1enletes a teljesítmény leadás,1be fel és tudsz gépészkedni én 3 végéig szoktam,de a km/h sosem néztem(nem volt rá idő)valsószinű.h idén vissza rakok 1eredeti rendszert mert azzal a legsímább,Dr.B Tibi is igért 1 rendszert csak mé lustafasz voltam jelentkezni érte.
3,2-ért is van tuti sőt 3,5 decire is