Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kawasakinak 7 féle feketéje van.
van fényező aki tudja a kódokat.
nekem vesys idomot fújt át. nem ütött el a többi idomtól.
Szia! Tudok segiteni jó áron ha kell valami!
ezt mondtam én is ,szeretnék ha a mi gépünk lenne ilyen állapotban igaz ho-ho horgász .
az ijedség azért van mert kicsit sokba került a gép és eddig elmondhattam hogy törésmentes (csuszásmentes) sajnos mostmár nem az mivel a KAWASAKI nem adja ki a gyári szinkodokat, nehhéz dolgom lessz az idomok ujrafényeztetésénél, persze van egy másik megoldás is, amit az elözö tulaj is csinált megvehetem a gyári 2006-os idomszettet is, de le se merem irni mennyibe kerül, 114 ezer az oldalidom, és akkor a fejidomrol nem is beszéltem. nem azért vagyok elkeseredve mert karcos hanem azért mert egyántalán sérüét a cucc, és ki tudja igy nem vesz észre az ember
Erre a nagy ilyedség
az elsőlámpámba nagyobb a kár mint ezen az egészen...
a törés meg a csúszás között óriási különbségek vannak.
a csúszássérült motor az nem törött.
jah kb 100ezerböl talpon is lessz annyira nem elenyésző az összeg, ja és már nem törésmentes, igy már a szarnál is kevesebbet ér, egyébként iugen ettöl voltam ugy oda, mert nem csak festék problémám van hanem valoszinüleg a kuplungoldali deklit is cserélhetem.
már leírtam msn-en
ez a teve még egy motort sem tud összetörni rendesen szíptestvírem
most ettől voltál úgy oda ,bazmeg ennek semmi baja .
csak egy kis festék kell rá.
Háááát végülis azt mondják,hogy ami manapság nem kínai,az biztos hamisítvány! Mennyiért vesztegetnek ebből egy párt?

Na mindegy tényleg az a lényeg,hogy az ember megmaradjon! A motoron meg legalább látszik,hogy használva van!
Passzold át a hétvégére Jámbi,és "BEFEJEZEM A MESTERMŰVED"!:)
elkészültek a képek
leszophatsz predi!
ja és mindenkinek köszi a jokivánságokat, tényleg nagyon jól esik. semmi komoly baj nincs cak az ijedség
jó reggelt mindenkinek, a motor igazi kawasaki, szinte semmi baja, kiváncsi volnék ilyen csuszástol pl egy hondábol mennyi maradt volna, nem hiába mindják TANKGYÁRTÓNAK, massziv mint az állat, ezért szeretjük, idomok, motordekli motmár mind2 oldalt, meg a távtartók gyürödtek meg, szerintem nem jelentös, le akartam ruházni a gépet, de nem igy, most már biztos hogy Z1200 lessz belöle. :)
Jobbulást Teve! A műanyagok pótolhatóak, de a lényeg, hogy egyben vagy.
Hűtő? Dekni? Fizetés?
hagyjad már ,így szokott leszállni
Bazz Teve, mit csináltál? Mondtam, h ésszel játszál...
Azért remélem nem lett komoly bajotok...
Tessék Teve máról tied az a név :)
nekem az is elég ha megadod a tartozásod!ne keljen az embereimnek lemenni!
Tevének jobbulást, gépének gyógyulást,én meg húztam mára. Remélem én nem zúzom össze magamat már az idén, nagyon vigyázni fogok.

Csak nekem ilyen kurva lassú most a honlap, vagy nektek is?