Sajnos ez van teve az én balesetem óta csak a közeli fórumokon is volt már legalább 4-5 baleset
egyre jobban kezdem azt hinni ezt nem lehet megúszni ez előbb-utóbb mindenkit utolér
gyerek korom óta motorozok. mindíg voltak kisebb elcsúszások, firkálások karambolom motorral, még ez az egy volt
mondjuk autóval már több is és egy baleset sem az én hibám miatt...
aznap mi tarjánba mentünk szerpentinezni egy helyi 12-es tulajjal , iszonyatosat mentünk fel is le is, majdnem én is 2x rongyátörtem a gépet az idióta autosok miatt, másnap halottam a hirt nem akartam elhinni, innentöl kezdve gyerekek,nagyon komolyan visszavettem, elég volt a parából , elgondolkodtam nagyon azon hogy abahagyjam a motorozást, amikor olvasod hogy baleset történt nem ugyanaz mintha egy cimbivel történik ugyanez. ugyhogy tényleg srácok ovatosan nem kell hogy mi legünk a hibásak, rengeteg idei példa van erre köztük a tied is pipó
most látom hogy nézted, ebben az az ironikus hogy tölem indultak tatabányáról, és ha erika elöbb végez és mi is megyünk valoszinüleg az én gépem fekszik ott. ugyhogy mondjuk ugy megusztam a dolgot
Világos beszéd. A gyárit rakd. De ha ippen tudni akarod,a sima CR9EK-val is hibátlanul üzemel,csak ott egy kicsit rövidebb az élettartam,kb 12.000. km-nél ajánlott a csere! Annak az ára kb haramada a EKPA-nak!
és ha én felteszem az e-bayre ugyanezt a gyertyát és odaírom,h jó dízelbe is,meg helikopterbe akkor azt is elhiszed......
melyik Ngk katalógusba van benne,h jó 12eshez?
bele lehet tenni mert a menet az olyasmi.,de nem viccből nem az a gyárija.
a denso ajánl hozzá irídiumost,csak kérdés,h kinek van rá szüksége és miért.
ez a beszéd ha 40 ezerig semmi baja, és nem azért cserélme mert dadog vagy valami hanem itt már illik, ugyhogy szerintem azzal jársz a legjobban ha megy bele a gyári, én is ezt teszem
Nekem megfelel, úgy is csak nézegetem a motort, az udvaron tologatni, meg ez is jó.
Az imént ment el a kárszakértő, ő is mondta, hogy a korához képest pöpec a gép.
.