Akkor jó! Remélem hétvégén tudunk talizni. Bár nem hinném, hogy már lesz olyan szép napos, meleg idő, hogy menjünk egy karikát! Majd hívlak du.! Taáltam egy szupi oerált és nem tudom, hogy melyik oldalon....
Ui.: Amúgy humánus voltam és sajnos megtettem....
Jámbor,én nem haragszom,h lopod az ötleteimet,mert ez nyilvános hely ,DE mielőtt veszel ezt-azt előtte győződj meg róla,h jó-e egyáltalán .a 636 villahíd nem biztos,h stimmel ,csak egy ötlet volt részemről . a Z fejidomod Izirájder ajánlotta 30helett 40ért ,de ha már ennyire költekezel akkor gondolj rám is ,ha érted mire gondolok.......
Én a héten rendeltettem az egri ismerőseimmel (Dinamic motors) tőled ilyen gámbát. Küldesz hozzá nekünk valami utasítást is, hogy hova dobjuk, vagy elárulod itt a titkot?
valahol valamelyik rovatban amikor a Z-átalakitásrol volt szó, szoval olvastam hogy tud valaki Z fejidomot lámpával 30ezer körül na az kellene, meg a 636 felsö kiflije ezekre lenne szükségem.
hozzá kell tennem a tied se vészes hála annak hogy kawasaki és nehéz még csunyán is összetörni, egyszoval vehetnéd a fáradságot és elkezdhetnénk pénzt csinálni hogy a tied is tavaszra kész legyen ha érted mire gondolok
cső, ugy tünik csak idomot kell javitani, és gyári szinüre fényeztetni, elvileg megvan minden 160 nál elengedtem és nem mászkál sehova ugyhogy szerintem okés a gép.
vagy rosszúl látom?
akkor már sokkal jobb megoldás, a pályaidom, lámpával, amit Bird mester ismerőse gyárt!