Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem lett egy söröd.
Hát, szerintem az előző 2 gazdája ezt a gépet úgy hagyta rám, ahogy anno a gyárból kiengedték. 63.000 km-el a hátuk mögött már szerintem érettek a fékek egy felújításra. Gépkönyvem az nincs hozzá, majd egyszer töltök magamnak valahonan.
Srácok egy kérésem lenne ,nyomjatok Dub hozzászólására egy mínuszt,az enyémre meg egy pluszt ITT. egy SÖR a tét .az fizet akinek megvan a 10 minusz.
Köszönöm .
Legfeljebb a Marson nincs sumákság mert ember még nem lakja,itt+csak annyi,hogy észre vetted.Nekem versenyeken kedvenc kijelentések amiket hallottam,(főnök úr ez full széria )
Ott idén nem indultam. De lehet, hogy jövőre sem. Nem szeretem a sumákságokat és a csalásokat így az a hely nekem egy nulla.
Én már csak tavasszal gurulok,+ha indulsz jövőre a Lacházi?repülő téren+látogatunk. Nyakba akasztó még+van
Semmi különös Lazacsavar! Sütöm a kenyereket
Meg töröm a fejemet, hogy mi legyen jövőre
Még egy 12-es vagy még egy ZZR (1,4)? Jah és természetesen csak semmi széria
Nálad helyzet?
Kellene már egy pizzázás félechmmm
Vazzeg ez a tijéd ?Hát1nagykutyalehetsz!
Ágyesz bugyesz!
Legutóbb ilyen kutyaházat csináltam fábú.
Mivel kenyeret sütni nem tudunk M i van veled Bird?
néha oda zavar az asszony azért jó kutya ólnak is
Na mizu? Szenvedtek a gép előtt?
na de éjjel minek szekrény Bogyesz ?akkó má inkább ágy.
csináltass éjjeli szekrényt annak is jó nekem csinált
Te Jimy,mint asztalos mester össze üthetnél kutyámnak1kutyaházat.mert nekem se időm(se pézem) cserébe igéremfelmegyek érte és úgy berugatlak Eksönnel 1ütt,hogy a karácsonyt is átalusszuk .He? Na jó+a vacsit állom
Nézd meg használati utiba, mennyi időnként kéne cserélni, fékfolyadék, karmantyúk (alul-felül), fékcsövek.
Fék felújító alkatrészeket, itt találsz. És jobb mint az utángyártott.
Jó reggelt!
Akkora nagy darab vagy, hogy azt csodálom mé nem jársz hatökrös szekérre, me az elbírna.
Nekem is tucat hullámos fék tácsáim vannak 3éve Arashi asszem Hong-Kongi szar de rohadtúl bevált .Aki engem ismer tudja,hogy mekkora darab vok és milyen rövideket fékezek.Valamint az első fék nálam jelentős fontossággal bír.Annó 1Pécsi keeskedőtől vettem 55pénzért párban novi újjonnan.és+vok elégedve.Szasz Eksön.hát ez év szutyok volt de jövőre 1-2 Balcsit betervezhetünk.
Hi Atya!A ZX 7 fórumon keresd f2tomot,ő csinált komplett elsőfékcserét a motorján,hátha tud valami okosat mondani...Üdv
Szépjóreggelt mindenkinek!

Lassan elkezde gonolkodni rajta, hogy megejtem az utsó nagyobb gurulást az idén, és elteszem a gépet.

A télen fel kell húznom az első fékemet, mert eléggé szivacsos érzést kelt szegényke, meg a tárcsáim is el vannak már vetemedve.
Arra gondoltam, hogy megkarmantyúztatom a főfékhengert, meg rendelek hozzá valami faszántos hullám tárcsátot.

Kínai tárcsákkal kapcsolatban van már itt valakinek tapasztalata? Beszéltem már pár emberrel akik elégedettek voltak vele, csak az ő gépüknek köze nem volt a mieinkhez ( pl. DL 650).

Nem vagyok biztos a megbízhatóságában, de az ára nagyon csábító... Azért kérdezem, mert a fékkel nem akaok viccelni, hiába az olcsó tárcsa, megveszem én a drágább Goldfrent-t is rá ha köll.
Eladó Kawasaki logos, Ninja felíratos tankpadok:
egyértelmüen nekem is marad az eredeti müszerfal, márcsak az FI Led miatt is ami ugye valami hiba folytán jelenik meg, ezek a belinkelt szarok önnáló egységek tehát ha a motorral valami hiba történne ne adja isten, akkor arrol nem biztos hogy időben fogsz tudni , viszont a mi müszerfalunkat az ECU vezérli önmagában szart se érne egy másik motoron, de nem is néz ki szarul, be is fér a Z fejidom mögé ugyhogy eszem ágába sincsen kicserélni se kianira se semmilyenre, esetleg BÉLÁRA elgondolkodom , mert jól néz ki de a 12esen marad az eredeti amig még egybe van
Én tuti a saját műszerfalát fogom feltenni mert valahogy nincs "kedvem" 60ezerért vagy 30ezerért venni rá másikat!Tényleg pofásan néznek ki de most belegondoltok akkor már igen csak túllépjük a 100ezret!Na most ki hogy gondolja!Ez csak az én véleményem!Fejidommal kapcsolatban ha komolyan gondoljátok szóljatok és akkor beszélek haverommal!Az a baj hogy az összes többi típusnak a nakedbike-ok közül!Nekem a z1000/750 a favorit!Szerintem ennek nagyon eltalálták az arcát!Az meg gáz hogy nem ér oda semmi bovden meg fékcső nem ér oda!Ezt nem gondoltam volna!