Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és különben is, van egy pasi (jó ám), aki csibészelni tanítja a kutyimat, majd megvédi magát!
Persze! Majd adok neked, csak gyere! Mindig csak az eszetlenkedésen járnak a gondolatok mi?
Először azt hittem, hogy Te jelensz meg félmeztelenül a videón!
Amúgy pedig ne féltsd a kutyit, nem akkora még az a kígyó!
Kedvenc vidim,ilyenem pedig lesz még http://youtu.be/lRfhIjqiIMA
Te gyilkos fel nő aszt jöhete a kis blöki is
Szia Szőllő ! Ma megetettem a kígyót! Állati volt, de majd megmutatom....
Hjó reggelt kígyóbűvölő
arra lennék kiváncsi Pipi hogy mit kapsz mikor az asszony belebotlik a vasadba
Jó reggelt! Szőllő, Bence hogy van?
Azon gondolkoztam, hogy feltegyem e az új motoromról a képet!
Pipikém,van kazánod (Bencéd? )ami éghető tűzre véle
Na és mit eszik?
azé döbbenetes tény hogy egy 2007-es z750 első króm szára 26000 km után foltban elkopott, a dmc hivatalos import őr mivel nyíregyházán bezárt a hivatalos kawa díler miskolcra irányította a garanciális járművet, mert igaz debrecen közelebb lett volna, de ha lehet akkor oda ne vigye be mert ................. nem alkalmas a hely arra,miskolcon meg azt mondták kb 2 hónap mire bevizsgálják és döntenek, na ezek után persze hogy jó árat mond a kawazsolti. 1 tulajos mo.-i kereskedőtöl vásárolt motor....., szerintetek. köp egyet a tulaj, vesz kawazsoltitól egy új króm szárat és a büdös rohadt életbe nem vesz új kawasakit többet, hát kb ennyit a kawa renoméjáról.
eszik a ho ...
Kawazsolti
Srácok rendelt már valaki a steelhorsemotor-tól?Itt hírdette magát a srác csak nem tudom milyen néven!Nagyon jó áraik vannak!
Ketté? Csak a váz 3 felé
Az összes többi ami műanyag kivűlről, azt mind besöpörtem a vágópad alá, hogy legalább a helyet ne fogja
Takonypóc De mivel emléxel a májusra Amúgy a zx-9eseid jólvannak,mivel 2é tört nem?
üdv, gyerekek, tegnap mentem a bestiával kopaszon, , én nem is tudom miért nem szedtem már le nyáron, nagyon jó volt csuszkált az ut de leszartam nagyopn nagyot motoroztam vele, igy marad ez már biztos. gyalázatos.
Azt tudom te májusban múltál 40
Viszont rajtad tisztán is látszik, hogy már csak hálni jár beléd a lélek 40 felett minden nap ajándék
Vastag könyvbe ne fogj...
35,5
Mé? mennyi az annyi?
Decembere felé már nem úgy pörög az ész az én koromban...
hát ennyi ideig csak ugye te
De De ezt honnan tudod
Te Ugye nem tegnap este 23h óta ezt számoltad?
Akkor 100 ezerből épp maradt egy háromnegyed gombóc fagyira valód...