hát én nem tudom most már mindenki beszél össze vissza, te is kisöcsi év elején még állitottátok hogy gyárilag nem iridiumos van benne én meg megvettem a PLATINUM gyertyákat NGK-ban mivel nem volt olcsó ezért az megy a gépbe télen
Szia! Ha a mocidat megtartod és ugye nem egy lomha testü sárkányod van én biztos ujat vennék. A bontotat felejteném Kinaival találkoztam az valami bimbiacélból készült förmedvény.
A 12-be gyárilag Ngk cr9ekpa gyertya megy!Na most iridumos gyertyából nekem ebay-en cr9eix-et hozza de viszont ennek a gyertya típusnak a motor katalógusában nincs a zx12r csak a többi zx9,6,10...!Na most valaki tett már bele iridiumos gyertyát és ha igen akkor ez a típust?
Vegyél Blackshadow.uk féle féktárcsát, azzal már van tapasztalat, az egyik Busás srácnak van és nagyon meg van vele elégedve, kicsit talán drágább, de nem is kínai.
Igen, én is ezt szemeltem ki először. Be is tudnám rendelni, de páran lebeszéltek róla. Olyan embörkét meg nem találtam akinek fent is lenne a vasán. Hacsak Szőlőnek nincs... Nemtom.
Napot emberek! Úgy döntöttem inkább bontóból rendelek féktárcsát, nem merem megkockáztatni a kínai gyártású hullámtárcsákat. Túl sokan lebeszéltek róla.
Ma hívlak mert lehet, hogy vidéki melóm lesz és akkor tolódik a pizza.
Jimy 1 bukott motorszerelo!
Ell ne hidjetek mar neki amitt itt osszekontarkodott!
" Bartok Béla ut 105-113 "
ennyiért nem sok szerintem a három
Mondom a legszebb zöldség! És ikrek!
Szerinted?
Pizza? Mikor? Hétköznap v. hétvégén? Neked mikor lenne jó?