Parancsolj.
Made in China, de nekem is egyre jobban tetszik.
Mondjuk először kicsit fura volt, hogy a gyári tárcsákhoz képest ez a tárcsa tényleg úszó. Mivel a szegecselésénél tényleg engedi oldal irányban mozogni. Valószínűleg már jóideje kukaérett volt a gyári...
Teve úgy látszik mindenáron utánozni akartok(aksi,jimy,te)
ha még két hetet jó idő lesz csatlakozik még valaki
motor mennyire lett oda?
me látom neked nem lett bajod, csak ott ahol mindíg is volt( fejbe )
Jó estét urak. Nos én is csatlakoztam kisöcsihez a mai nap, sikerült leamortizálnom a vasat, fogtam egy padkát aztán repültünk mindannyian esztétikailag KUKA hála istennek a futomü egyenlöre ugy tünik nem sérült. majd holnap ha fel tudok kelni .
eksön, jimmy köszi a féktárcsát jó hasznát vettem,mert így legalább nem kellett letámasztani a vasat.
ha valami alkatrész, ruházat , vagy bármi kell szóljatok, intézzük!
Minden olcsóbb kint mint itthon szóval én nem vagyok meglepődve!Ha nem azt küldik akkor köteles visszavenni mivel az ebay-nek van egy szabályzata!De eddig még sose volt gond semmivel amit berendeltem és nem 1-2 dolgot rendeltem már!
Mióta nekem is hasonló van fent azóta átértékeltem a fékezést, pedig a régi is fogott rendesen.
Made in China, de nekem is egyre jobban tetszik.
Mondjuk először kicsit fura volt, hogy a gyári tárcsákhoz képest ez a tárcsa tényleg úszó. Mivel a szegecselésénél tényleg engedi oldal irányban mozogni. Valószínűleg már jóideje kukaérett volt a gyári...
ha még két hetet jó idő lesz csatlakozik még valaki
motor mennyire lett oda?
me látom neked nem lett bajod, csak ott ahol mindíg is volt( fejbe )
a motor meg csak müanyag meg alu,és pótolható.
na nem alszol vagy 3napig az tuti .
megpróbálom hátha összejön .
Ésss majdnemfejreálltam.
Eszméletlen mekkorát harap így a fék.
Találtam rá neked egyet.
Remélem tudtam valamit segíteni.
ha valami alkatrész, ruházat , vagy bármi kell szóljatok, intézzük!