Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is szép darab, de most hirtelen csak ilyet találtam a közelben.
Szíp!
Mióta nekem is hasonló van fent azóta átértékeltem a fékezést, pedig a régi is fogott rendesen.
Parancsolj.
Made in China, de nekem is egyre jobban tetszik.
Mondjuk először kicsit fura volt, hogy a gyári tárcsákhoz képest ez a tárcsa tényleg úszó. Mivel a szegecselésénél tényleg engedi oldal irányban mozogni. Valószínűleg már jóideje kukaérett volt a gyári...
A motorjának a jobboldaláról lecsiszolta a fényezést kipufogóról hasidomról tükörről, csak holmi esztétika de mától átadom neked a nevemet gyógyegérke
Teve úgy látszik mindenáron utánozni akartok(aksi,jimy,te)
ha még két hetet jó idő lesz csatlakozik még valaki
motor mennyire lett oda?
me látom neked nem lett bajod, csak ott ahol mindíg is volt( fejbe )
uuuuuu a fenébe remélem nem lett komoly baj(otok) ez az énben szinte mindenkinek sikerült
Van ilyen szép?
Én is találtam neked kormányt.
Na bazd meg, ezt eddig asszittem csak én tudom megcsinálni.
hát bazd meg . szerencsére nem lett bajotok .
a motor meg csak müanyag meg alu,és pótolható.
na nem alszol vagy 3napig az tuti .
tegyélfelképetazonnal
köszönöm rendes vagy .
megpróbálom hátha összejön .
Jó estét urak. Nos én is csatlakoztam kisöcsihez a mai nap, sikerült leamortizálnom a vasat, fogtam egy padkát aztán repültünk mindannyian esztétikailag KUKA hála istennek a futomü egyenlöre ugy tünik nem sérült. majd holnap ha fel tudok kelni .
Jelentemmmm, megérkezett a sziromtárcsám a botóból....

Ésss majdnemfejreálltam.

Eszméletlen mekkorát harap így a fék.
Figyuzz már! Jól emlékszem, hogy te akartál széles kormányt a mocidra?

Találtam rá neked egyet.

Remélem tudtam valamit segíteni.
majd telefonon .
a hűűűtőőőre?
Szívesen tesa , figyi kérdezz már rá arra amit beszéltünk , .
eksön, jimmy köszi a féktárcsát jó hasznát vettem,mert így legalább nem kellett letámasztani a vasat.
ha valami alkatrész, ruházat , vagy bármi kell szóljatok, intézzük!
Bocsánat én is kint vettem E-bay rol és én azt az árat mondtam nem a magyarországi 26ezres árat a garnituráért
Minden olcsóbb kint mint itthon szóval én nem vagyok meglepődve!Ha nem azt küldik akkor köteles visszavenni mivel az ebay-nek van egy szabályzata!De eddig még sose volt gond semmivel amit berendeltem és nem 1-2 dolgot rendeltem már!
hát igen ezt a gyertyát én akciósan 4 ezerért vettem azt hiszem de semmiképp nem olcsobban
2300-ért NGK platina gyertya? Bűzlik nekem ez a sztori !
Sose legyen szebb motorod, se jobb.................
igen ez egy jó vétel , én is ráugranék szivesen, meg kell csinálni az okosságot és akkor neked is összeépülhet a vas