Elméletileg 10W40-esnek tökéletesen meg kellene felelnie a mocidhoz. Mondjuk én is inkább Castrol Power1 10W50-est használok. Nekem eddig nem volt bajom vele. Amúgy nem értek az olajakhoz, csak személyes tapasztalat, meg amit a kawamiskolc javasolt.
Srácok csak füstöl a mocim!De csak arra jutok vele hogy nem szereti ezt a Motul 300V 15W-50 es olajat mivel amivel elhoztam avval nem csinálta!Nem tudom milyen olajat tehettek bele de remélem kitudom nyomozni!Esetleg ha ismerte valaki ezt a 12-est ami hozzám került az jó lenne mert lehet előrébb lennék vele!Nagyon bánt ez a dolog mert nem olcsó olaj, nem olcsó motor, és nem olcsó szervizelni!De igazából nem a pénztárcámat sajnálom hanem magát a motort mert egyszerűen imádom!
na igen ,éltem németben egy fél évet ,minden sokkal olcsóbb,és az átlagfizetés meg a többszöröse az itthoninak .
most vagy ők csinálják jól,vagy mi nagyon szarul .
asszem mindenki tudja a választ....
Elkezdtem gyűjtögetni a fékalkatrészeimre, remélem december-január környékén össze tudom hozni a felújítást.
Asszonykám kinézett Ágó honlapján egy markolatfűtést nekem karácsonyra...
Hát nem remek csaj?
Azt már el se merem neki rulni, hogy bukógombát is szeretnék...
beállítással kapcsolatos kérdésem lenne, feltehetem itt vagy át jössz a 9-es fórumba, itt lehet amilyen a hangulat megennének, és nem akarom bepiszkítani sem eccerű kérdésekkel.
drága cimborám.
olyan nyugott vagyok, mint áááállat.
1éltalán nem húzott föl ez a balfasz, csak idegesítenek az okoskodós szarfaszú senkiházi buzik, akik nem tudják hogy nem értenek ahoz, amíről beszélnek.
és ha felvilágosítják, vissza okoskodnak.
Nekem ugyan nincs közöm az egészhez de ugyan szerinted mi volt az a szörnyű súlyos kijelentés amin Jani barátunk felhúzta magát? Mert még, hogy ha Tibor minden szava hülyeség is volt ez még nem indok arra, hogy valaki ideges legyen. Elhiszem, hogy itt a ZX-12R topicban naponta csalják tőrbe az embert olyan súlyos kijelentésekkel mint power comander, meg sportlégszűrő esetleg "hullámos féktárcsa" de ha valaki(k) nem idegbeteg akkor szépen elbeszélgetnek és utána mennek tovább.
Már az általad említett (talán ugyan arra gondolunk) vitánál is elcsodálkoztam, hogy milyen hamar sikerül leköcsögöznöd az egész társaságot. (13127).
No de mindegy a ti dolgotok. Én csak azt mondom nem olyan életbevágó kérdések ezek ami miatt megéri felhúznia bárkinek is magát. Béke.
Nekem is ez a gátló van a gépemen,és én is meg vagyok vele elégedve.