Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MÜSZAKIT irtam papa
nem mechanikust
mert a Motorjaik nem sikerültek tul jóra.
de a müszakik nem olyan rosszak a legkomolyabb biztonsági rendszerek Kínában vannak sokkal sokkal előrébb járnak már mint a jappánok, igyaz a megbizhatóság Hát az nem áll a helyzet magaslatán
Akkor add el a Japán motorjaidat azt vegyél kínait...
30 ezerből megvan, és ha ugyanazt tudja és ugyanugy néz ki ki nem szarja le hogy kinai, a világ legjobban fejlödö Atomhatalmáról beszélünk, annyira nem kell fikázni , majdnem minden onnan van már mégse minden szar, persze a nagy átlag igen bovli, de müszakiban nagyon nagyon komolyan fejlődnek és ez tény
a kínai változat ?
amúgy mi újság arrafelé ?
Király Máténak itt a fórumon (Dunaujvárosi zx-12 tulaj)van ilyen fent már 1-2 éve.
ez igen ,inkább nem rakok rá semmit .
Bazz, már a hamisat is hamisítják... Olyan mint a kvarcóra...
Van Kínai is! Töredék áron! Úgy néz ki mint a Koso!
Itt van e!
Értem. Hát megleshetjük majd.
odaadom átnézed, elvileg szerelhető, de valamiért azzal nincs szikra a 10esével van csak azt még nem néztem meg jó helyen e
Hát az necces lesz. Inkább a gyárival lenne érdemes próbálkozni...
oks, remélem eljutunk odáig a hétvégén, elég gány a vezetékköteg, és nem tudom jó lessz e a zx10 gyujtáselektronikája, mert a sajátja halott, a csatik forma stimmel, de nem biztos hogy a jeladó tárcsa is ugyanaz
Kedd lehetne jó.
te oszi, valamikor a jövö héten ráérsz délután kedd szerda magasságában? inditom a ZXR-t, szinkron ilyesmik, ha van kedved átugorhatnál.

Valahogy így.
Szóval az RX2-n már amőgy én is filóztam, csak igen drága, viszont kurvaszép...
na akkor még egyszer. ez a műszerfal Koso márkájú.
és árulják sok helyen .de ugyan az a kettő.te istencsapása
hozzá kell tennem az oszi féle linkben is ott van ez a fajta 319.ért de igazából tökmind1 az amit oszi linkelt az is jól néz ki, én mondjuk maradok a sajátomnál, bélára gondoltam valami hasonlóra
nagyokos, én ezt a louis katalogusba néztem, ott 60 pénz ujjonan, az hogy a koso is árulja azt nem tudom, de ott ennyibe kerül
te nagyonokos ez az a Koso amit én is linkeltem
és már megint igazad van , .
akárki akármit mond a louis-os a legjobb multis bárhova feltehető kicsi és dizájnos
http://www.superbiketoystore.c...

Nekem ez jobban bejön. Az RX-1 olyan mint az SV-é...
Szerintem igen.
enyimre is jó ?
Eladó stabi.
Extremetech Tech2. 20fokozat.
60ezer.