MÜSZAKIT irtam papa
nem mechanikust
mert a Motorjaik nem sikerültek tul jóra.
de a müszakik nem olyan rosszak a legkomolyabb biztonsági rendszerek Kínában vannak sokkal sokkal előrébb járnak már mint a jappánok, igyaz a megbizhatóság Hát az nem áll a helyzet magaslatán
30 ezerből megvan, és ha ugyanazt tudja és ugyanugy néz ki ki nem szarja le hogy kinai, a világ legjobban fejlödö Atomhatalmáról beszélünk, annyira nem kell fikázni , majdnem minden onnan van már mégse minden szar, persze a nagy átlag igen bovli, de müszakiban nagyon nagyon komolyan fejlődnek és ez tény
oks, remélem eljutunk odáig a hétvégén, elég gány a vezetékköteg, és nem tudom jó lessz e a zx10 gyujtáselektronikája, mert a sajátja halott, a csatik forma stimmel, de nem biztos hogy a jeladó tárcsa is ugyanaz
hozzá kell tennem az oszi féle linkben is ott van ez a fajta 319.ért de igazából tökmind1 az amit oszi linkelt az is jól néz ki, én mondjuk maradok a sajátomnál, bélára gondoltam valami hasonlóra
nem mechanikust
mert a Motorjaik nem sikerültek tul jóra.
de a müszakik nem olyan rosszak a legkomolyabb biztonsági rendszerek Kínában vannak sokkal sokkal előrébb járnak már mint a jappánok, igyaz a megbizhatóság Hát az nem áll a helyzet magaslatán