mért nem a saját müszerfal megy vissza? a z1000 mögé szükösen de befér, az a fejidom ha komplett engem is fog érdekelni, feltéve ha marad, én február után tudom elvégezni az átalakitásokat, elöbb rendezni kell az elmaradt dolgokat.
Nem ér fel semmi. kell 3bovden+fékcső.
villahidat én nem maratok,mert egy zx6osét teszek rá,és az lesz kifúrva.két kiemelő 5000,a kormány(pro taper) egy 10es.
a 40 ezer jó ár,engem is fog érdekelni ,csak a műszerfal lesz húzós,mert Koso-t kéne rá tenni .
Haver hord be bontott motorokat németből!Na most ő olyan 40körül adná a z1000/750 fejidomot kompletten!Na most hozzá 20 a kormány!Felső villahidat is csináltatni kell abban az a jó hogy inggggyéé lesz me fateromék kiesztergálnak egyet!Na most azt nem tudom hogy abowdenek elérnek e a magasított cross kormányhoz?Szerintetek?
javaslom a racetech kormányokat. budaőrsön lehet kapni a motocross outletbe.
ismerem, nagyon fasza cucc, jól néz ki, és van belőle minden féle fajta szinű. különböző hajlításokba gyártják.
egy pro taper, vagy egy renthal kétszer annyi. ugyan az a minőség.
mert nem akarok ugy járni mint kisöcsi
, és mentem z1000-el
nagyon kényelmes
és ha ugyanezt megkapnám a 12estöl amit természetesen soha nem fogok tudni eladni akkor meg leszek elégedve teljesen
nekem mondjuk eszem ágába sincs kicserélni a futomüvet, kizárólag magaskormány (hozzá ugye a bowdenezés fékcső) és az idomzat lámpákkal, semmi több nem kel nekem extra villahid, mivel a 12esé tökéletes, talán egy picivel rövidebb jó lenne de csak ha fillérekből kijön.
Valahogy így fog az enyém is kinézni ha ráveszem magam az átépítésre!Ebay-on néztem a z1000 fejidom lámpatest maga kerül 300dolcsiba!
Meg még hozzá maga a burkolat, azért erre nem 6000ft-os kormányt kéne rátenni, meg amit kitalál az ember dizájnos kis hűtőidom!Nem kis pénz ezt megvalósítani azért!
üdv urak, én már a nyár elején eldöntöttem hogy ilyesmi lessz a gépem, pont eztért , elég egy erös figter nem kell 300 al menni nem kell a városba 200akkal közlekedni, kényelmesebb üléspozició kezelhetőbb. ugyhogy van eladó idomszettem gyári kélk 2006-os
Translogic
villahidat én nem maratok,mert egy zx6osét teszek rá,és az lesz kifúrva.két kiemelő 5000,a kormány(pro taper) egy 10es.
a 40 ezer jó ár,engem is fog érdekelni ,csak a műszerfal lesz húzós,mert Koso-t kéne rá tenni .
ismerem, nagyon fasza cucc, jól néz ki, és van belőle minden féle fajta szinű. különböző hajlításokba gyártják.
egy pro taper, vagy egy renthal kétszer annyi. ugyan az a minőség.
szétpöccintjük az arcát!
, és mentem z1000-el
nagyon kényelmes
és ha ugyanezt megkapnám a 12estöl amit természetesen soha nem fogok tudni eladni akkor meg leszek elégedve teljesen
Meg még hozzá maga a burkolat, azért erre nem 6000ft-os kormányt kéne rátenni, meg amit kitalál az ember dizájnos kis hűtőidom!Nem kis pénz ezt megvalósítani azért!