Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem tettszik .A Koso azért jobban bejön,mert rendes órás a fordulatszámmérője. .
Komolytalan banda.
Ha igazán komoly akarnál lenni, egy ilyet tennél fel:
Translogic
mert nem fér bele.meg még nem biztos,h Z fejidom lesz rajta. .
mért nem a saját müszerfal megy vissza? a z1000 mögé szükösen de befér, az a fejidom ha komplett engem is fog érdekelni, feltéve ha marad, én február után tudom elvégezni az átalakitásokat, elöbb rendezni kell az elmaradt dolgokat.
Nem ér fel semmi. kell 3bovden+fékcső.
villahidat én nem maratok,mert egy zx6osét teszek rá,és az lesz kifúrva.két kiemelő 5000,a kormány(pro taper) egy 10es.
a 40 ezer jó ár,engem is fog érdekelni ,csak a műszerfal lesz húzós,mert Koso-t kéne rá tenni .
A bovdenes csinál 3000-5000 ft/db között elég hosszúságút.
Haver hord be bontott motorokat németből!Na most ő olyan 40körül adná a z1000/750 fejidomot kompletten!Na most hozzá 20 a kormány!Felső villahidat is csináltatni kell abban az a jó hogy inggggyéé lesz me fateromék kiesztergálnak egyet!Na most azt nem tudom hogy abowdenek elérnek e a magasított cross kormányhoz?Szerintetek?
javaslom a racetech kormányokat. budaőrsön lehet kapni a motocross outletbe.
ismerem, nagyon fasza cucc, jól néz ki, és van belőle minden féle fajta szinű. különböző hajlításokba gyártják.
egy pro taper, vagy egy renthal kétszer annyi. ugyan az a minőség.
kügyé neki levélbe hintőport
mennyit szánsz rá?
szétpöccintjük az arcát!
Srácok van itt budaörsi?Ha van akkor megkérném egy aprócska szívességre!Meg kéne csapni egy kis köcsögöt aki nem vette át az utánvétes csomagom!
mert nem akarok ugy járni mint kisöcsi
, és mentem z1000-el
nagyon kényelmes
és ha ugyanezt megkapnám a 12estöl amit természetesen soha nem fogok tudni eladni akkor meg leszek elégedve teljesen
Helló Pupu:Akkó vegyél B-kinget minek a világ 1ik legszebb motorját farigcsálni-he?
nekem mondjuk eszem ágába sincs kicserélni a futomüvet, kizárólag magaskormány (hozzá ugye a bowdenezés fékcső) és az idomzat lámpákkal, semmi több nem kel nekem extra villahid, mivel a 12esé tökéletes, talán egy picivel rövidebb jó lenne de csak ha fillérekből kijön.
béla árából kijön a villahíd
de igényesen is van megcsinálva , béla árából megcsináltatom
annak ami a képen lentebb van,az átalakítása 3000euro volt kb.
téli projekt részemről, és én is matekolgattam minimum100 rugóba fog fájni
Valahogy így fog az enyém is kinézni ha ráveszem magam az átépítésre!Ebay-on néztem a z1000 fejidom lámpatest maga kerül 300dolcsiba!
Meg még hozzá maga a burkolat, azért erre nem 6000ft-os kormányt kéne rátenni, meg amit kitalál az ember dizájnos kis hűtőidom!Nem kis pénz ezt megvalósítani azért!
üdv urak, én már a nyár elején eldöntöttem hogy ilyesmi lessz a gépem, pont eztért , elég egy erös figter nem kell 300 al menni nem kell a városba 200akkal közlekedni, kényelmesebb üléspozició kezelhetőbb. ugyhogy van eladó idomszettem gyári kélk 2006-os
ismerek 1 ügyes fószert, aki ezt megcsinálja néked. vagy vmi hasonlót.
egészen pontosan 1 tavi ámbrás cett? (ambrusz cetikusz tavikusz) az nagyon veszélyes ragadozó.
Hú ez nagyon goromba!
JUó kövérnek hat a z1000-hez mintha a mögötte lévő tóból felzabált volna egy ámbráscetet