Szia
hát ,hogy is mondjam ,letettem télére .
csak az a baj,h még csúszott utána 30métert ,de szerencsére egy kedves autós megállította ,mind2 tréleren távozott .
Kell venni egy rendeset, asztán alaposan össze köll törni, (ebben nekem is nagy tapasztalatom van ), utána nagyobb kedvel lehet átalakítani ETZ fazonra.
Szia ,
bárcsak az enyém lenne a képen látható .ezeket a neten találtam,egy svéd faszi csinálta meg.
de ez a kiindulási alap.
a farokidom zx6osé,mert az nagyjából jó rá,a Z-jé nem.
a hűtőidom,és az alja az egyedi.
na ezt kell legyártatni,vagy gyártani .
szerintem nem nagy összegből meg lehet valósítani,és az eredmény:Z1200r
Hallod héééé!
Fasza lesz!Én is gondolkodom rajta h ha nem viszik el január környékén elkezdem átalakítani és ilyen z1000/750 fejidomot szeretnék rárakni meg valami fasza kis spoilereket gyártatni valakivel mint amik neked is vannak most feltéve!Faridom is marha jól néz ki de fellehet tenni a hátsó váznyúlvány átszabása nélkül?
szia Domi .
kép nincs mert a laptopom megdöglött nemrég és azon volt az összes. . itt talán van.
később lesz,mert nem vagyok a motor közelében .
i.á: 60ezer.
Teve ha olvasod,fotózd már le a stabimat(de csak azt.) és tedd már fel ide.köszi
Szevasztok elvtársak .
eladom a kormánystabim.
Extremetech tech2. 12esre való gyári felfogatással kiváló állapotban.
20 fokozat,hidraulikus meg nitrogény is van benne .
szép piros .
azé adom el mert a villahíd felett van,és nem tudom tőle feltenni a krosszkormányt .
hát ,hogy is mondjam ,letettem télére .
csak az a baj,h még csúszott utána 30métert ,de szerencsére egy kedves autós megállította ,mind2 tréleren távozott .
bárcsak az enyém lenne a képen látható .ezeket a neten találtam,egy svéd faszi csinálta meg.
de ez a kiindulási alap.
a farokidom zx6osé,mert az nagyjából jó rá,a Z-jé nem.
a hűtőidom,és az alja az egyedi.
na ezt kell legyártatni,vagy gyártani .
szerintem nem nagy összegből meg lehet valósítani,és az eredmény:Z1200r
Fasza lesz!Én is gondolkodom rajta h ha nem viszik el január környékén elkezdem átalakítani és ilyen z1000/750 fejidomot szeretnék rárakni meg valami fasza kis spoilereket gyártatni valakivel mint amik neked is vannak most feltéve!Faridom is marha jól néz ki de fellehet tenni a hátsó váznyúlvány átszabása nélkül?
az még odébb lesz .
de valami ilyesmi lesz ,csak fejidommal.
http://youtu.be/fUsXMRfmLn4
kép nincs mert a laptopom megdöglött nemrég és azon volt az összes. . itt talán van.
később lesz,mert nem vagyok a motor közelében .
i.á: 60ezer.
Teve ha olvasod,fotózd már le a stabimat(de csak azt.) és tedd már fel ide.köszi
Ha kész a gép képeket dobjál már ide fel!Kíváncsi vagyok milyen lecsupaszítva!
mennyi az annyi?
Kép van róla?
Üdv,
Domi
eladom a kormánystabim.
Extremetech tech2. 12esre való gyári felfogatással kiváló állapotban.
20 fokozat,hidraulikus meg nitrogény is van benne .
szép piros .
azé adom el mert a villahíd felett van,és nem tudom tőle feltenni a krosszkormányt .
(az étkezéssel)
csak arra kell figyelni, hogy a naci ne szellőzön!