Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na itt a Z1200r
csemegék
Szia
hát ,hogy is mondjam ,letettem télére .
csak az a baj,h még csúszott utána 30métert ,de szerencsére egy kedves autós megállította ,mind2 tréleren távozott .
én tudoltam etz fazon
Szeva' Eksön!Mit csináltál a 12esel,hogy ilyen nagy átalakitásba kezdtél?
ugyi hogy lassan mindenki rályon hogy a figter jó a figter sziiiiip,és büvön elég
Kell venni egy rendeset, asztán alaposan össze köll törni, (ebben nekem is nagy tapasztalatom van ), utána nagyobb kedvel lehet átalakítani ETZ fazonra.
aztakrúdigyula mosmá énis ilyet akarok
Szia ,
bárcsak az enyém lenne a képen látható .ezeket a neten találtam,egy svéd faszi csinálta meg.
de ez a kiindulási alap.
a farokidom zx6osé,mert az nagyjából jó rá,a Z-jé nem.
a hűtőidom,és az alja az egyedi.
na ezt kell legyártatni,vagy gyártani .
szerintem nem nagy összegből meg lehet valósítani,és az eredmény:Z1200r
Kéne bele egy másik motor is mert a mostani túl gyenge.
Hallod héééé!
Fasza lesz!Én is gondolkodom rajta h ha nem viszik el január környékén elkezdem átalakítani és ilyen z1000/750 fejidomot szeretnék rárakni meg valami fasza kis spoilereket gyártatni valakivel mint amik neked is vannak most feltéve!Faridom is marha jól néz ki de fellehet tenni a hátsó váznyúlvány átszabása nélkül?
bocs cimbi nem vok ott, hova kapkodsz azzal az eladással, lové kell vagy mi a f@sz, mert akkor inkább visszaveszem én
igazából ilyen lesz .
Ha ilyen színre csinálod akkor tuti féltékeny lesz rád néhány 12-es gazdi!Ez nagyon szép festés!Legalább is nekem nagyon bejön!
Szeva.
az még odébb lesz .
de valami ilyesmi lesz ,csak fejidommal.

http://youtu.be/fUsXMRfmLn4
szia Domi .
kép nincs mert a laptopom megdöglött nemrég és azon volt az összes. . itt talán van.
később lesz,mert nem vagyok a motor közelében .
i.á: 60ezer.
Teve ha olvasod,fotózd már le a stabimat(de csak azt.) és tedd már fel ide.köszi
Action13!
Ha kész a gép képeket dobjál már ide fel!Kíváncsi vagyok milyen lecsupaszítva!
Hello,

mennyi az annyi?
Kép van róla?
Üdv,
Domi
Szevasztok elvtársak .
eladom a kormánystabim.
Extremetech tech2. 12esre való gyári felfogatással kiváló állapotban.
20 fokozat,hidraulikus meg nitrogény is van benne .
szép piros .
azé adom el mert a villahíd felett van,és nem tudom tőle feltenni a krosszkormányt .
ülésfűtés az van, szabályozható.

(az étkezéssel)
csak arra kell figyelni, hogy a naci ne szellőzön!
Rakjál bele ülésfűtést is
Üdv ,tudom hogy már volt fent , de http://youtu.be/COTVHCveyCo durván [/L] nyomja.