Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva arc.
mi a rajz?
láttad? épp téliesítek.
HIH
Csá!Jani.
ezt kabd ki ügyéd úr!
téli gumi he?
tapad mint állat!

és milyen szarul feszűl a 180/55 nem
Ja, azt elütöm a hátuljával...
Nem volt elég a Clió?
Mostmán Peugeot is kell?!
Mer még kivel nem?
Na ide nekem mostmár az OROSZLÁNT is
szerintem vele sem fogsz elbirni
Veled meg majd beszédöm van eksön fiú
ha nem felejtem el holnap rádcsörgök...
ne okoskodj már törpokos ,
az űű dolga,h min motorozik ,de láccik a videóján,h nem kell félteni,mert tud azéé .
...Azt meg, hogy 120-nál is ugyanúgy atomjaira szét tud hullani az ember az mondanom sem kell A legtöbb halálos kimenetelű motorosbaleset javarésze már 100 km/óra alatti becsapódásnál van Ezt nem én mondom, hanem azok a mentősök akik bevittek. Ők már sok ilyet láttak
Ha biztonságban akarsz szórakozni akkor javaslom zongorista legyél de a billentyűtakaró burkolatot szereld le róla, mert ha lecsapódik eltörheti művész újjaidat

Nem hiszem, hogy az a megoldás a problémádra, hogy egy kisebb kategóriára váltasz gyerekkoromban simsonon is etz-n is haltak meg vagy váltak nyomorékká sokan Ha nem mersz motorozni, válts hobbyt Motorozásnál a szerencsefaktor az egyik legnagyobb tényező sajnos évente legalább 60-70 motorostársunkat ez elhagyja
szia.
az átírás költségein+amit bux simán átalakítod egy Z1200re a géped,és nem kell lemondanod a leszakad a fejed gyorsulásról sem. .
szerintem.
Talán azon nincs szélvédelem úgy mint a supermoto-kon így lehet hogy nem kellemes vele 160-180-al tépni utazóban hanem megelékszek egy 110-120-al is!Supermoto-ra szeretnék visszaülni de senki sem meri elcserélni a 12-re!Mindenki fosik tőle!Nem értem miért!
ahoz még nőnöd kell 1 kicsit
aKKÓ KELLETT VOLNA LECSAPAJLAK a gipsze
Na léptem mindjárt barátok...
hát mert nálunk is ugy kalimpáltál vele mint 1 tenisz bajnok és még szkanderozni is akartál
Nem Mintha egyre sz@rabbul volna a kezem
két hete nincs már gipszem de egyszerűen nem fordul el az alkarom.
Mintha még mindíg gipszben volna. Meg fáj is rendesen.
Mondjuk te is túlélted,mert elég furcsán parkolsz le. (jól vagy má? )
Na azzal nem
Szevasz Ízi:Miért azzal nem fox +halni?
Sedut kerezsd a 9-esen neki volt z1000-e
Srácok van egy jelentkezőm a motorra!Z1000-et adna érte 2003-as 37ezer km-el!Valaki ment már ilyennel valami tapasztalat róla?
Én is a blackshadow tárcsát ajánlom. Amelyik ismerősöm ilyet vett, nem csalódott.
Szia!

Van raktáron Új 33000ft/db