mínusz eggyel elől feljön 2esbe,még az én szériám is ,csak hátrébb kell ülni,és nagy kuplung .utassal meg nem akar 2keréken menni .most kipróbálom a mínusz 2őt ha már hátra nincs nagyobb ,majd beszámolok, fog enni vagy 12őt városba .
akkor lehet, hogy az előző tulajt kéne megkérdeznem, hogy a viharba csinálta.
volt, hogy a célrarábol kifordúlt, 2be fel, és a hídig kerózott.
tud valamit?
Marcipán!
Mikor küldöd a Brno-i edzéseredményeket? Kösziiii!
Szombaton és kb. 10 körül már végeztem és leléptem. Engem az egykerék-gumiégetés, autós gyorsulás nem izgat.
Hmm.. nekem volt -2 elől, +2 hátul de csak egy csöppet emelte meg magát a gép. Pedig nem mondanám, hogy gyenge lenne. Mondjuk leültetve, bekeményítve stb..
az áttételem nekem sem gyári, elől 1el kissebb.
de szeretnék még módosítani rajta.(mégeggyel kisseb elől, meg esetleg 2-3al nagyobb hátúl
autópályán úgysem járok.
akkor sztem még 3 ba is kupl nélkül.
majd meglátjuk.
amit leszedtél az már nem is lánc, hanem macskaagyonbaszó izé
Na feldobtam az új láncot,meg a lánckerekeket ,hátul gyári,elől mínusz 2 ,annyit tudok mondani csak,h húúúú bazmeg .
úgy tudom.
predikém te különben is menj a saját portádra.
suzukis
itt csak a nagy fiúk társalognak.
Na, ma, ki, merre járt?
ja....vetíteni!csak nehogy lealázzalak egy jetski-vel!
volt, hogy a célrarábol kifordúlt, 2be fel, és a hídig kerózott.
tud valamit?
akorr kb egy 70eset.
csak kerékre ál.
tán mé nyóócadikba is.
(végsebesség 130)
Mikor küldöd a Brno-i edzéseredményeket? Kösziiii!
Szombaton és kb. 10 körül már végeztem és leléptem. Engem az egykerék-gumiégetés, autós gyorsulás nem izgat.
Hmm.. nekem volt -2 elől, +2 hátul de csak egy csöppet emelte meg magát a gép. Pedig nem mondanám, hogy gyenge lenne. Mondjuk leültetve, bekeményítve stb..
( most ép csak kifujom magam)
de szeretnék még módosítani rajta.(mégeggyel kisseb elől, meg esetleg 2-3al nagyobb hátúl
autópályán úgysem járok.
akkor sztem még 3 ba is kupl nélkül.
majd meglátjuk.
Aki ma nem falja a kilométereket................