Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

,na de te kis te
csőváz era "S" drága
nem gyári az áttételem ,de a gyárival is fel lehet rángatni 2esben ,a supermotyóval,meg a könnyű ezresekkel sokkal könnyebb kerekezni,mert azok nem ennyire orr nehezek mint ez a kibaszott tank .ez meg ettől stabil ,kiértiezt .
Szia Bird, Szombaton megyek drukkolni neked
oks mester megbeszéljük.
Hali teve007!
Szeptemberben, valamikor.
Augusztus megtelt..
cső jimy, nincs kedved kocsikázni sokat pénzéééééé
gyári áttétellel biztosan nem kapja fel 140-nél.
Jó reggelt!
Ezt a madzagon lógatásost, széken állva ne próbáld ki.
Szép napot mindenkinek, ügyes vagy Era,
és itt is 1.-ső hihihi
no meg a zzr14el is parádésat lehetett kerekezni, de azzal is csak 1be ment. ott viszont mint ha madzagon lógattak vóna.
kettesbe 140nél?
nekemesetleg 170 környékén sikerül, de ott már kicsit murgás vok.
pedig a k5 1000emmel ment egész jól, meg azé k3al is.
lehet, hogy elszoktam tőle?
ha kettesbe szépen feltudnám szedni, akkor nem lenne gond elváltani a 3at , 4et sz.tem.
(supermotoval má egész jól ment.)
Hali!
Én már láttam, amint utcahosszt egykerekezett, akár utassal is.
ne beszélj többes számban ,mert te nem látsz az nem jelent semmit ,én nem azé járok ide,h itt fényezzem magamat egy 5méteres videóval a simsonos kölyköknek .és a kérdésedre válaszolva: ha akarom emeli,ha nem akkor nem . .
de itt keveseké tudja,h gázra 2esben 140nél felkapja magát .
több volt az annál, és téged miért nem látunk ilyen helyzetben, egyántalán emeli magát az a motor mert ugye mi még nem láttuk KISCSÁVÓ
nem is az a baj,h az alátét meghajlik,hanem ,h az alu amire most feltámaszkodik az nem arra van kitalálva . kerékre 2esben csak rángatva jön fel,és az enyém szinte széria a tiédhez képest ,a csavar nevű úriember pedig a 12es egykerókirály ,aki már egy blokkot felrobbantott maga alatt .
a keró?
egyesbe elégszépen elhotpontozgatok, de sajna kettőbe nomtom felrugni.
kettesbe meg nemtom felszedni.
lehet túl finom vagyok.
ismerlek?
igen Actionman, erre szinte azonnal rájöttem én is de köszi.
mindenesetre, elég combos anyagból van az alátét, így valszeg nem lessz vele gong, nem görbűl meg.
de azért majd ellenőrizgetem szűrőtisztításnál, ha már úgy is felvan nyitva a tank.
ez nem semmi , .

majdnem mentél 5métert .
Az első hozzászólásodig, csak a többiek most kérdezték.
kíváncsi voltam meddíg húzom