Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szétgyilkoltad........
én most megyek láncot venni mert ez 6 centit lóg ,ha nem kapok ma akkor lehet nem menek,mert ez már katasztrófa .
Szia most én is azt teszek bele,mert találtam jó áron
16ezer a 4 liter .300V factory 15W50-es ,csak jólenne,ha lenne 10W50-es ,neked mi van benne ?
Szia!

Megjött a tartód!
én menek, ha nem szakad le az ég...
Uraim,

holnap ki jön a HRingre?
Üdv,
D
Szeva, nekem Tibibácsi mindig Motult rak a motorba kiprobáltam elötte pár olajat Motul a legjobb sajnos elég drága
itt látható a különbség a Motul,és a castrol között ,én nem mondom,h szar,mert még nem használtam de a motul az nagyon jó.

http://youtu.be/oaIbOTKtE1Q
Nekem jobban működik a gép a Castrollal mint az 5100-es Motullal. Kuplung halkabb, váltó pontosabb és finomabb vele. Fuxból próbáltam 10W40-es sport olajat, az vmi katasztrófa volt (az enyémbe), de lehet a 10W50 jobb lett volna. Nekem a Castrol lett a bejövős (ár/érték arány-----Bárdinak köszi ).
Hello. Gratulálok a motorhoz,tényleg szép! Írod,hogy szerinted a Castrol egy hulladék! Pár szóban összefoglalnád,hogy miben és mitől?
Köszi Urak!

Akkor marad a gyári adathoz való ragaszkodás.

Köszönöm ;)
Én Motul-t használok elötte volt repsol, castrol, de a Motul-al a legjobb
Ezt használom Motul 300V ez a legjobb full sintetikus full észter olaj ... el fog hallkulni a váltó, és a kuplung is.... Észre fogod venni, hogy könnyebben jár a motor ... sajnos nem olcsó de nem fogsz csalodni...
akkor nem mondtak hülyeségeket és nekem se kell már a CD-t kajtatnom
jut eszembe, hogy a lengővillán a láncfeszesség fel van tüntetve, de talán a guminyomás is, de az lehet hogy az ülés alján van
No, user manual 2,9 elől, 2.9 hátul.
Bemásolni nem tudom me pdf.
kérdezni=képzelni
ha tudsz szerezni service manual-t, akkor ott meg van adva a gyári érték
a 7-esnek elöl 2.5 hátul 2.9 a gyárija, de ez ugyebár 235 Kg és kurvára orrnehéz, de a 12-nél is el tudom ezeket kérdezni.
sajnos csak az otthon van manual-om CD-n, és csak este érek haza, de addig nem jutsz dűlőre, akkor meglesem neked
Sziasztok!

Guminyomás értéket hol találok a neten?

120-as elsőhöz meg 200-as hátsóhoz?
Mert 2.9-et ír az elsőre meg a hátsóra is. (Normál utcai használatra kellene)
Mert már minden félét hallok.

Kösssssssszi
48580km van benne amiből én 200km-ert tettem még csak bele!Nagyon tetszik a gép, szépen jár a blokkja szépen indul szóval remélem nem is lesz vele gondom!Az tény hogy nagyon megy de még szoknom kell nagyon mert egy drz400e-ről ültem rá 4 év után!A színe ami legelőször megfogott talán elég ritka ez a szín belőle!Most lesz olajcserém haveromnak z1000-se van ő azt mondta tegyem bele a 15W50-et ne a 10W50-et!Meg hogy van ez a Fux olajmárka ő ezt használja bele és hogy nagyon jó nagyon szépen jár tőle a váltó!Én Motul 5100-at akarnék beletenni!Vélemények?Castrol-t ne is írjátok hogy tegyek bele mert szerintem az egy hulladék!
Ha hajtod vagy városozol melyik gép nem eszik sokat Nagyon szép gép, még a Motorrad Suzukinál láttam, ki is próbáltam, jól választottál Enyimbe több mint 60000km van és még mindig megy mint állat Idén betölti a 70000-t is az bizti.
Szia,
Szép motor! Mennyi km van benne?
te is esze rendesen mégsem haverkodtáll össze a szakács Lacibácsival
Jó lesz, ha össze haverkodsz egy gumissal, mert eszi rendesen.
na jól meg ugrottá 9-es buuu 12-es-es azé rám csöröghettél volna hogy ne szaladgáljak az eladott motor után he
hűűűűűű de szééép motor.........gratulálok!