csá joe ,ez annyit tud,h villogtatja a féklámpádat fékezéskor,mint a forma1-ben ,ez a divat most ,meg kurva feltűnő .
majd a slájm partyn láthatod, .közben rájöttem,h a kiemeléshez használt alátét amit betettél,túl széles(külső átmérőben) és nem megy be rendesen azért volt elég 1 db.
ritkábban veszem elő, mint korábban, olyankor viszont túrázás a cél, arra viszont nem a legalkalmasabb. Asszony nem ül rá, mert kényelmetlen (ez néha nem gond :-) ), viszont a többiekkel sem nagyon tudok azonos tempót menni.
Ha elmegy, lesz másik - természetesen -, de valami túrásabb.
Üdv,
D
Szerintem ennyiért hívni fognak, kezd helyreállni a piac, mennek felfelé a motorárak, viszont én várnék vele tavaszig, mert igy idény végén nem lessz könnyü
majd a slájm partyn láthatod, .közben rájöttem,h a kiemeléshez használt alátét amit betettél,túl széles(külső átmérőben) és nem megy be rendesen azért volt elég 1 db.
kettőt kérek!
J
ritkábban veszem elő, mint korábban, olyankor viszont túrázás a cél, arra viszont nem a legalkalmasabb. Asszony nem ül rá, mert kényelmetlen (ez néha nem gond :-) ), viszont a többiekkel sem nagyon tudok azonos tempót menni.
Ha elmegy, lesz másik - természetesen -, de valami túrásabb.
Üdv,
D
Miért adod el, most költöttél rá egy vödör pénzt mit veszel helyette?
Üdv,
M
nincs mit veszteni alapon feltettem a netre 1,5-ért.
Meglátjuk, lesz-e pozitív reakció.
Üdv,
D
akkó Jó nagy váz kell a go-kartomnak...