Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi 7re értünk oda kb. ,rajtunk kívül volt még vagy 5 Kawa ,ez van. remélem megtartják jóidőben .még a slájmparti előtt .
hi,
bakker, mi is ott voltunk a box-ban, lestem a 12-eseket, de téged nem találtalak, de majd legközelebb, ha fel is mehetünk
LimeParty aug 27
köszi ,csak érdeklődtem, ezek korrekt árak .
fasza volt,elmaradt az egész mert volt két csepp víz a pályán .
na hogy ment a ring Fődim
ha ugy nézett ki mint egy kungfu panda akkor igen!
Szeva ,veled találkoztunk tegnap a ringen ?
sziasztok urak.
valakinek nincs esetleg pályaidomja 12esre?
J.
SRQ 11.000 Ft / pár RK 530 GXW 116 33.000 Ft + posta
és Lucas SRQ-t mennyiért tudsz ?illetve láncot valami 180ló fölöttit ?
Annyiért küldtem volna Lucas Sintert!
Szöllő motorja nem azért szállt szét mert Castrol volt benne,hanem 3. egykerékből tette vissza,valszeg nem volt túltöltve olajjal,és már nem volt kenése a szerencsétlen főtengelynek. Szerintem.
11 pénz volt az EBC betét / tárcsa
Szöllönek Castrol volt a motorjában amikor szétrobbant
Mostanában csak 2 személlyel megyek, átlagosan 120-180 között, a Pc-re egy nagyon minuszos érték van feltöltve, valszínű ezért jó a fogyasztás, átlag 7 liter ... Most Brno-ba mikor mentünk Bird-el nekem 7,3 l jött ki neki 10 körül szerintem... mindig elöbb kellett tankolnija 150-180 átlaggal mentünk...
Ne keverjünk! Én nem azt írtam,hogy a tárcsád "űberszar",hanem azt,hogy egyszer használtam GF fékbetétet,mégcsak nem is a legalapabbat,hanem a kerámia-karbon-sinter varázslatost és az egyenlő volt a fosommal. Na ez után a tapasztalat után ÉN nem vennék GF terméket! De ha neked bejött az jó,és azért van ez a fórum,hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat! Látod van akinek a Castrol a kaki,habár,hogy miért azt még mindig nem tudom,nem is értem,hogy egy ilyen csúcskategóriás termék hogy lehet szar,én 10 éve minden motoromba ezt használom,a szervizben is bedöntöttünk eddig pár száz litert mindenféle motorba bármilyen probléma nélkül....de jövő héten rámegyek a témára és tartani fogok Motul-t is.
Még egy kérdés! Hogy a büdös pi-be veszel észre 0,5 liter fogyasztás csökkenést egy agyig tunningolt 12-esen? Ja meg még1 ! Mennyi volt az EBC betét?
de egy kibaszott idő van .süthetne a nap .
Nincs olyan, hogy űberszar. Szerintem.
Mai HRing:
* érdemes előre kinyomtatni a Pályahasználati Nyilatkozat-ot, hogy a pályán ezzel ne kelljen foglalkozni http://letoltes.kawasaki.hu/em...
* 3 csoport van (Lassú, Haladó, Gyors), a Lassú a teljesen kezdőknek van, én a haladóban megyek
* első menet 18-kor indul, érdemes 17-re kiérni

Ott találkozunk!
Üdv,
D
De nekem nem olyan tárcsám van mint neked, GoldFren .. állítolag überszar tárcsa... De még is brutál a fékhatás ezt mivel lehet magyarázni ....
Nyikorog.
Lásd korábbi bejegyzésem.
Hali,
Vettem ma EBC szinter betéteket elöre, valakinek tapasztalat ezzel a betéttel ..
Szia,
Tisztitás a következő, " ahogy én szoktam K&N szűröm van " a front oldalt befújod szilikonnal igy minden megragad benne, még az apró por is, 3000km útán kiveszed, brigéciól + egyszerü ecset... ovatosan megtisztitod vele, leöblited tiszta vizzel, utánna átöblited mososzeres vizben, majd hagyod megszáradni " nem szabad levegővel, vagy bár mi mással fujatni mert az nem tesz jót neki, csak simán hagyod megszáradni, kb 30 perc alatt megszárad " amikor megszáradt, útánna sima szilikon spray-al lefujod a front oldalt 2-szer 3-szor és mehet vissza, nekem a takarítás útán kb 0,5 literrel mindig kevesebbet eszik a moci
vizimocizás megfontolandó
ugyanmáá ,amikó elhaladok melletted háromszázzal akkor azt hiszed,h villámlott .gyere este a ringre ,vizimotorozás lesz
kékeknek én könnyen beazonosítom
ezen rendes fényezés van ,nem lehet zűűd,mert sokat járok vidéken ,és ha az út szélén hagynám megrágnák a tehenek .meg a feketét nehezebb beazonosítani a kékeknek .