Marcipán!
És mit kell vele csinálni hogy ne jöjjön ott fel az olaj?Csak azért mert hétfőn viszem olajcserére és akkor egyúttal már meg is csinálnánk a problémát!
tudom,h jó cucc de a 15W-s nem merem bele tenni ,félek,h vastag lesz a 3as hajtókarnak . 10W50est nem gyárt,a 10W40es meg nem kell . .tudok 4ezerért ha kell 15W50es .
ez igaz ,de a Mol-os a legmagasabb teljesítményszintű olaj a piacon, .és tökéletes volt vele a gép. nem szinte sose kapcsolt be a ventillátor ,most a 10W50-essel jobban .
Na igen, a melegedése is teljesen más a Xado-val. Sokkal kevésbbé melegszik. Blokkot megdícsérték, hogy milyen szépen jár 64000km után A váltómnak nem szokott tetszeni a kaki olaj De ez helyre rakta. Még ha csak ideiglenesen is. Télen úgy is váltófelújítás
A generátor vezetéken megy fel az olaj, nekem is ez volt csak a 2001-es évjáratnál volt ez, visszahivta a Kawasaki ez miatt ezt az évjáratot... veszélyes, mert a hátsó kerékre csöpög az olaj .... egyszerüen orvosolható. Kawasaki üdv a táborban....
lehet hamis volt ,legközelebb próbáld ki a Marci által preferált Motul 15w50est azt mindenki dicséri,bár én még nem használtam .ha jó a blokkod akkor ezekkel a modern full synt olajakkal nem kéne,h gond legyen. .nekem eddig az összes jó volt,csak a melegedésnél voltak különbségek ,pedig az enyémbe is van km bőven...
Castrollal 1000km után beacélosodott a váltó, az 5. sebességet volt, hogy harmadszorra sem vette be......... a kuplung veszedelem mód csörgöt és annyira felhigult mint a pisa. Spanom R6-osánál is hasonló gondok akadtak. Pedig az előző Castrol adagokkal nem volt gond. Lehet belefutottunk a koppintásba
És mit kell vele csinálni hogy ne jöjjön ott fel az olaj?Csak azért mert hétfőn viszem olajcserére és akkor egyúttal már meg is csinálnánk a problémát!
EZ NEM béjemvé, te!
És ráfogták az olajra, mert a nyuszira nem tutták.
A generátor vezetéken megy fel az olaj, nekem is ez volt csak a 2001-es évjáratnál volt ez, visszahivta a Kawasaki ez miatt ezt az évjáratot... veszélyes, mert a hátsó kerékre csöpög az olaj .... egyszerüen orvosolható. Kawasaki üdv a táborban....
Nem lehet, hogy fék olaj van az ülésed alatt.
Van ott két szenzor is azon is folyhat olaj.