Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek aza 5w télen is használod
felőlem Jézus is ajánlhatja akkor se tenném bele ,figyelj:
most cseréltem olajat.MOL dynamic racing 5W60 as volt benne és 9!ezret mentem vele 8ezer után kezdett érződni,h kopik az olaj mert nehezebb lett a váltó,de semmi más ,nagyon jó olaj az 5W60as az enyémbe.másnak nem biztos,h jó. .szóval,vicc,h 5ezret ne bírna ki .a Castrollal mi volt a bajod ,?
Kawazsolti ajánlotta ilyenee ha még 2500km-t kibír, akkor maradok ennél
Na ez most nem vicc lesz ! Szóval valakinek már volt itt ugyanez a problémája,típushiba,valamelyik elektromos vezetéken tud feljutni az ülés alá. Ha ráérsz lapozgass vissza itt a fórumon,megtalálod a megoldást!
na látod izi erről beszéltem kb 4 csavart kell kitekerned lehet a telód szált el.....pattog a hátulja?
te Xado-mazo ,az meg miféle olej?
ez érdekes ,szedd szét,abból nem lehet baj. az utasülést leveszed,alatta a szerszámos box-ot 3 csavar fogja.azt kiveszed és alánézel ,legfeljebb kitakarítod .
Csumpa mindenki
Felkerült véglegesre (végre) a kormánygátlóm Szépen kisimíccsa a zutat Közben durva gondok adódtak olajjal (1000km után) és lecseréltem Xado-ra a Castrolt. Megjavult a váltóm és feleannyira csörög a kuplung 2500km után is (lekopogom ).
Nem lesz itt semmi box!Poénos gyerek vagyok én csak ilyenkor nem vágom a poénokat mikor 2 hete van nálam a motor és elkezd belőle csöpögni az olaj olyan helyről ahol semmi olajos dolog nincs basszus!Utas ülés alá hogy a tökömbe kerül olaj?Ezt ha megmondja nekem valaki az nagy király lesz!
nem lex itt box van aki nem vágja a poént ugyhogy te is szóljál értelmes dolgokat
Na csak lesz ebből egy kis box ez az izibe gyerek nekem is kezdi belopni magát a szívembe...
1.felajánlottam de tőlem a város 15km-er oda vissza 30
2.te akarsz motort venni és én hivogatom neked a tulajt
3.dél előtt irtam hogy suliban vagyok és kérdezd meg hogy meg van e a motor!akkor is tőlem kérdezted
4.elmentem megnézni és közölték hogy elkelt
5.irtam is hogy azt hittem te vitted el
6.ha én valakitől szivességet kérek(még ha ismeretlen is)megköszönöm vagy itt vagy 1 smsben mivel megattam a számom
7.vagy legalább hivom a motor tulaját hogy meg van e még mert van 1 marha aki megnézné és ha már nincs meg szólok a marhának hogy ne menj
8.és van jogositványom csak éppen őrzik és 1 ilyen pöcsfej miatt kockáztattama végleges bevonást
ennyi és lehet hogy láttam már 12-est
Hali!
Aztán fájó szívvel eladnád a motorod, esténként részegen sörösüveggel a kezedben, üvöltöznél könnyekkel küszködve, hogy kilencest akarok.

Hát ezt nem venném a lelkemre.
1 te ajánlottad fel hogy elmész megnézni mert ott laksz ahol ő szóval nem tudom hogy lett abból 30km-ek
2 megadtam a tulaj számát hogy hívd fel ne menj potyára plusz nekem is azt mondta telefonban hogy meg van még neki de te meg egy szóval sem írtad hogy mész vagy valami amikor kérdeztem
3 tedd le jogsit
4 zx12 tulajtól kértem segítséget nem tőled és feleslegesen nem fogom bontogatni a mocit és még inkább nem viszem szerelőhöz ha nincs nagy baja
halod gyerek!már ha az összetartásról beszélünk akkor abban 1 kicsit el vagy maradva hagytad hogy 30km-ereket szaladgáljak(jogsi nélkül)és hogy telefonálgassak 1 elkelt motorért mikor ki irtam a számom hogy hivj ha nem jössz érte és még a fórumon kérded hogy megvan-e a motor komolytalan vagy és magaddal törődő ember!és ha annyira foglalkozol a motoroddal(mert ugye más nem)akkor esetleg vedd le a faridomot és hátha megtalálod a hibát..........vagy vidd el szakemberhez.......ennyi
Azért majd valami értelmes választ is várok valakitől!
Ez a kevesebb láncspray ez aztán értelmes megszólalás volt!
Elnézést hogy én foglalkozom a motorommal és nem csak ráülök és húzom neki mint a többség!De hát ezért lehet szar motort venni mert vannak ilyen értelmes emberek a motorosok között is!De örülök neki hogy itt ilyen összetartás van hogy segítünk egymásnak!
ez az izi gyerek is a kedvenceim közé tartozik
Vagy kevesebb láncspray
nincs 9-esem 10-esem van
Hé mit csinálnak itt a kilencesek ? na húzás vissza a helyetekre
termeli az olajat tegyél oda 1 flakont oszt gyüjtsed ha tele mehet a másik
Srácok!Nagy gondban vagyok!
Ma letekertem a mocival kb 200km-ert amióta nálam van kb 1300-at és kb félúton észrevettem hogy az utas ülés alatt valahol folyik az olaj!Nem vészesen de olyan a hátsófelnim meg van ott valami szivacs is és az is tiszta olaj!Na ez mi lehet?Mert eddig semmi gondom nem volt vele!
Remélem valaki tud valami okosságot mondani!2001-es magyarországi a mocim!Nagyon megrémültem mikor megláttam mert 2hete van nálam!Remélem nem most akarja kilehelni a lelkét nálam mert biztos hülyét rántok magamon!
Annak a sztorinak nincs köze az olajhoz
Sajnos bénák ellen nincs ellenszer
De megbosszultam, mert a tükrét is vittem mindenestől, hátha vesz rá újat és legközelebb nem felejt belenézni kanyarodáskor...
nem a 12essel van a baj, csak nemnon járok a neten.
de veled szívesen gyorsulnék cimbora
sya Action.
A lime partyra, úgy néz ki 4 db 12-essel m1űűűnk.
no meg 1 9es.
elötte majd hívlak, és akkóóó máá 5db 12es lessz, + persze ha tudsz még valakit nem semmi látvány lenne.
Gpj