Nehéz eladni, nagyon olcson persze vinnék azonnal de gondolom, te sem akarod elszatárolni a motorod, " az extrákat nem fizetik meg " én ezért úgy döntöttem nem adom el, .. meg amúgy is, mit vegyek helyette darazsat..
Hello,
szerintetek lehet ma ZX12-t értelmes áron eladni?
Felmerült az értékesítés gondolata, s végeznék egy kis előtanulmányt.
Egyúttal mit lehet a vasért kérni (inkább kapni):
* 2005-ös, amerikai változat, fekete
* 36 e km
* friss (idei) vizsga
* új lánc (D.I.D.), gumik (Michelin 2 CT), szervíz (Castrol olaj! :-) )
* extrák (gyári is adott): Power Commander III, Raptor dob, Puig plexi, EBC tárcsák és betétek, mini indexek, egyéb apróságok
Teljesen hibátlan, 1-2 karc van rajta, de törve nem volt.
Hi. Na az olajjal kapcsolatban az álláspont: Biztos,hogy nem hamisítvány,ugyanez van mindenhol,minőségi kifogás nagyon ritka,és ennyi. 10w-50 Putoline olajom van 1l 4800Ft vagy 4l 18.600 Ft listaáron,de ebből tuti van kb 10-20% kedvesség...http://www.putoline.com/en/
Bocs hogy belevau,de az enyémbe is az van,és tökéletessen mükszik,a válto is jobb,meg csendessebb a motor is,mint előtte.....szóval nem szar a Power 1,legalább is a 9-be
Sziasztok , féklámpa villogtató elektronika érdekel valakit .
15fokozatban állítható,magyar gyártmány,garanciával most bevezető áron ,érdeklődni itt . videó is lesz róla csak az adatkábelt megette a kutya .
Nem probléma,ha savanyú a tej én sem vagyok buzi,hogy beszopjam ! Hétfőn jön az olajos,szólok hogy a főnök jöjjön,leültetem a gép elé és megmutatom neki a kommenteket. Nekem is csak azért furcsa,mert '99 óta,mikor megvettem az első ZXR-t,csak Castrolt használtam! Egyszer próbáltam Repsol-t,de nekem meg az nem jött be. Itt nálam is most ez van készleten 02/03/10-es gyártás,tehát ha a tiéd szar,akkor jó eséllyel ez is.....mondjuk elgondolkodtató,hogy más fórumon is téma a Castrol,ezek szerint csak van egy kis szar a palacsintában! Folyt-köv...
2010/03/02 a gyártási száma mind a 7 liternek amit kértem. Elnézést a galibáért, de jobbnak láttam leírni a problémát. Főleg azért, mert eddig nagyon jól működött a Castrollal, de most nem jött össze a téma Ennél a 2 gépnél ugyanazok voltak a tünetek, olajcsere után minden megoldódott és nem 2km-t tekertünk azóta új olajjal
én nem feltételezem rólad hogy nem vagy becsületes tehát amit irrok ne vedd magadra én ki járok ukrajinába rendszeresen és ott mutattak 1 trükköt hogy a drága shell v power olajból hogy lehet occot csinálni a klakont vagy kannát(müanyag)beleteszed 1 edény forró vizbe ugy félig(igy megmarad a matrica)és ha át melegszik a doboz két oldalról összeütöd és a kupak sértetlenül leugrik....olaj kicseerél kupak visszaüt minden sértetlen csak az olaj máss ismétlem ezt nem feltételezem rólad tehát sértődés ne essék csak irom hogy iéyet is lehet én is csak lestem
Pont 4 napja volt nálunk is téma a Castrol.
Kérdés:
"Ezt a Castrolt nem nagyon istenitik más fórumokon.
Csak tudnám, hogy mitől rossz?"
Válaszok:
"A suzukimba csak az ment egész eddigi életében. 50 000km és bontatlan a blokkja. A Tizedesbe 4-5 alkalommal tettem aztán a sok "okos" emberre hallgatva beleraktam a drágább Motul 300V-t. Semmi nem történt. Nem lett csendesebb, nem lett finomabb a váltó."
"5éve, csak Castrolt használok a motoromban.",
"11 éve dettó"
"Nekem végig az volt a K4-ben, a K2 is azt kapta eddig, most került bele Motul."
No közben csináltam egy közvélemény kutatást,amikbe Power 1-et öntöttünk idén,és el is bírtam érni a pácienseket: 4db ZX 9,1db ZX 12,2db GSXR 600,1 db CBR 600 RR,1db CBR 600 F4,1db Haya,2 db R1. Ezek közül mindegyik hibátlanul üzemel,sőt a Busa még csendesebb is lett mint volt,az egyik 9-es meg meg lett főzve 1,5 órán keresztül valami autópályás araszolásban,és azt is zokszó nélkül bírta. Az egyik R1 ha nagyon megmelegszik nehezen találja az ürest,de amúgy fasza. Ezeken kívül még raktuk több motorba is,meg vittek is belőle,de eddig még nem volt panasz. Azt nézd már meg ha tudod,ha megvan még a flakon esetleg,hogy mikori gyártás volt. Én hétfőn ezt jelzem a beszállító felé,2 motornál is ugyanaz a jelenség nem lehet véletlen.
Különben átmentem megnézni az olajokat,szerintem ez nem lehet gagyi,minden rajta van ami kell,3 rétegű matrica meg ami kell,bontatlan Castrol karton,meg nem a piacon veszem a barnáktól hanem egy kizárólag olajforgalmazással foglalkozó cégtől kapom,hivatalosan,számlával,mindennel. Ha valóban szar volt az utolsó szállítmány,akkor kipofozok belőlük 6 litert és elküldöm neked ingyér !
Ja ás az én öreg Kawámba is az ő olajukat raktam,igaz a GP 20W-50-et,mert az azt szereti,azóta nam csúszik a a kuplungom és a szelepdekninél megállt az olajszivárgás.
Szeva!
Igen, sajnos arról. Az utolsó 2 adag, amit rendeltem sajnos defektes Az előző adagot haverom R6-osába töltöttük nyaralás előtt. Nagyon melegszik vele a gép, fémes lett a váltó+szépen csörög neki is a kuplungja. Ugyanezek a bajok voltak nálam is. Amikor leengedtük az olajat, eléggé égett szaga volt és olyan híg, mint a csapvíz. Az előző adagokat 4000km után engedtem le és még akkor is volt piroskás színe+sűrűbb, de a mostani mintha nem egy kategória lett volna az előzőkkel, mintha megsült volna az olaj és felvizesedett volna Azt hittem a gépemmel történt valami, de az új olajjal teljesen jól működik és a spanom Yamahája is meggyógyult csere után
Vitya! Most arról a Castrol-ról van szó amit én küldtem? Mert az tuti forrásból van,bontatlan kartonba hozzák nekem,szóval ha az koppintás akkor nagyon figyelnek a részletekre! És mi is pontosan a probléma,mert hétfőn pont jön a szállító !
erről beszéltem folyamatosan de nem hisz nekem a kisgyerek igaz te részletesen le irtad de hogy bonyolitsuk,lehet Fbs,sziloplaszt,fugazil,emfi válogathat
Széthúzod az üllés alatt a csatlakozot, ami a motor felöl jön, azt megbontod, leszeded egy darabon a szigetelést rólla, lesz benne 3 vezeték azokat ne bánsd, tömítőanyaggal megnyomod egy darabon, " sziloplaszt ... " aztán szigetelőszallaggal vissza szigeteled " gyárilag is azzal van fekete szigetelő szallag " ennyi.. ha továbbra is jönni fog akkor megkeresel, és megcsinálom neked ...
Nehéz eladni, nagyon olcson persze vinnék azonnal de gondolom, te sem akarod elszatárolni a motorod, " az extrákat nem fizetik meg " én ezért úgy döntöttem nem adom el, .. meg amúgy is, mit vegyek helyette darazsat..