Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6000Ft-ért odaadom a 4darabot!
mi az ára? ugyanilyen van nekem is fent, tényleg jól világit.
Én már voltam is kint, onnan jöttem dolgozni mivel én motorozom
Lime party a ringen, de ez csak a motorosokat érinti .
Úgyhogy rátok nem vonatkozik.......................
hamar elfáradtál a 12-esen lovas barátom
Sziasztok!
Eladó 4darab 14ledes mini index!Teljesen új, csomagolásában eladó!Garanciát vállalok rá hogy működnek!Nappal is erős fényt adnak!Árban megegyezünk!
Te figyejjjémán Lazafasza, izé őőő Lazacsavar, mibű gondolod, hogy ezt a gyerökök mögértik?
Bulizás az lössssz.
Na fussunk neki még 1x,hogy a gyerekek is + értsék. Nix kötelező-nix súlyadó(tehát nincs forgalomba helyezve)nix müxaki. Így nem túra gép. tehát idén nix motozás az+hogy néha a környéken látnak 1fekete motorost állatkodni ,hát van még ilyen gép a környéken na. Ti+ vigyázzatok magatokra és jó bulizást kívánok. üdv :Szöllő
remélem jössz holnap ,appa .
Jó volt biza
Enyémet is elvihetnéd jimy, feltéve ha megkapom a szabadnapot
Az jó lenne , , .
megtudodcsinálni,megtudodcsinálni,megtudodcsinálni,
megtudodcsin
Ezt még letelefonálom az embörre.
még szerencse . akkor viszed a mi jelentkezési lapunkat is ,
Heteroszexuális vagyok.
,korrupt buzik
Én pénteken reggel bemegyek az ismerősömhöz, a regisztrációs lappal, oszt már adja is a matricát.
kitöltve visszük mindenképp ,akkor az lesz,h te sorba állsz,és leadod a miénket is . . Szöllő papát otthon ne hagyd .megyünk időben kifelé mi is .utána meg rákkendóó
Tavaj is sokan voltak a Slejm partyn első körben 6 kört tudtunk menni, aztán a második turnusban 2 kör ... " mindig dekkol valaki és akkor ki kell menni mindenkinek " szóval
De azért hazafelé Szöllövel a Hungária köruton jó vot kerózni ment az állatkodás...
igen, 3 kor kezdődik, de akkor már annyi ember akar majd regisztrálni, hogy az első menetről le is maradsz , szal csak jó tanács, hogy gyertek ki időben, a pályahasználatit is töltsétek le és kitöltve hozzátok és akkor az első menetben már csapathattok/unk
olyan korán ,én azt hittem 3tól kezdődik az egész .
na mind1 3ra mi is ott vagyunk szerintem
fél 2 körül akarunk kiérni, NO munka
természetesen ,az idő is jó lesz ,hányra mentek ki?