Ha minden rendben lévőnek látszik, és a motor nem zörög jobban a kelleténél, akkor semmit nem kell törődni a dologgal. Egyszer, amikor majd motorozol, állj meg egy fékpad mellett, oszt ha leadja az eredeti (vagy megnövelt) teljesítményét akkor rendbe van. Ha nem adja le, akkor a következő 6000-es szerviznél a szerelő kezébe nyomod a diagramot, amit méréskor kifosott a nyomtató, meg megmutatod neki a füstölést, oszt jónapotkívánok.
nem kell azt semmilyen gépre feltenni .csak mutasd meg valakinek akinek ilyen van .és nem érdeke,h hozzá vidd .
az enyémbe 40ezer van minimum,és a gyári gyertyák vannak benne.
a szelephézag még nem volt állítva,mert nem kellett .csak idén eddig 15öt vertem bele többnyire városban szétforgatva...és semmi baja az ég világon.a füst az már kissé gyanús nekem .de látni kéne azt a gépet. .
Semmi gondom nincs vele!Szépen indul hidegben 1 hét állás után is, szépen jár a motor is, veszi a fordulatot, erőben igazából szerintem nem szenved hiányt bár nem próbáltam másik ilyet, fogyasztásban talán picit többet eszik!Csak motorozgattunk és csak spontán odahúztam neki és a tükörből láttam a füstöt!Mondom úristen!Szóval különösebb hibát nem észlelek max annyit tényleg hogy többet evett 0,5-1 literrel!Na most ez olyan hogy csuklófüggő az is!
Ha az üa. fogyasztás, az olajfogyasztás és a teljesítmény normális, akkor nincs teendő. Amúgy hogy jutott eszedbe álló helyzetben tiltásig forgatni a motort? Az ilyenkor leadott füstjeleket leszámítva van valamilyen tünet, ami miatt gyanakszol valami betegségre, vagy csak simán unatkoztál? :)
Hát remélem nem gyertyacserés mert fejreálok!5800Ft darabja ami belevaló gyertya!
A szerelőm meg pont az akitől vettem a mocit!Régóta odahordom a mocikat remélem nem akar átverni!Az a baj hogy békés megyei vagyok és nem tudom hogy hova tudnám elvinni ahol feltennék gépre és átnéznék!?
más is használ ilyen olajat 12esbe ,és meg van vele elégedve.
nem hiszem,h az olaj miatt csinálná .lehet a gyertya miatt is.
meg ezer dolog miatt.szerintem ne aggódj .majd a szerelő mond rá valamit .
Nem tudom mi lehet de nagyon bevagyok fosva!Holnap hívom a szerelőmet mert amúgy is mennem kell hűtővizet lecserélni!Amúgy amikor hazahoztam haverom szórakozott vele h szabályoztatta akkor nem csinálta, nem füstölt!Én nem szoktam neki tépni max 1-2 húzom ki mostanában de előtte meg semmi olyan 4-6ezer között elváltogattam!Nem tudom én sem mi lehet a gond!Lehet nem szereti ezt az olajat?
szerintem semmi baja.ha szelephézagos lenne akkor nem jönne ki 7literekből a fogyasztásod sem ,bár fogalmam sincs,hogy csinálod .Állóhelyben ne szabályoztasd és akkor nem füstöl.. .bár az enyém akkor sem füstöl .meg egy 12est se láttam amelyik füstölne.nem lehet,h csak korom?
Nem tudom hogy eszi e mert kb 1000km-el ezelőtt volt benne olajcsere mondom felesleges figyelnem!Csak ma lettem erre figyelmes h füstöl és meglestem a kis ablakot hát nagyjából közte van a min max nak!Mikor cseréltünk olajat szűrő is lett cserélve elvileg 2,8 liter kell akkor bele és bele lett löttyintve 3lityi!Szerelő azt mondta baja nem lesz!És nem is szar olaj lett belerakva mert Motul 300V 15W-50!
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a motort álló helyzetben letiltatom akkor ilyen szürkés fekete füst jön belőle!Na most ez mitől lehet?Kezdi magát kilehelni a blokk vagy ez természetes vagy valami beállítási probléma lenne?Ha valakinek volt, van ilyen gondja írja már le hogy mi a megoldás vagy csak cibáljam a száját és kész!
az enyémbe 40ezer van minimum,és a gyári gyertyák vannak benne.
a szelephézag még nem volt állítva,mert nem kellett .csak idén eddig 15öt vertem bele többnyire városban szétforgatva...és semmi baja az ég világon.a füst az már kissé gyanús nekem .de látni kéne azt a gépet. .
A szerelőm meg pont az akitől vettem a mocit!Régóta odahordom a mocikat remélem nem akar átverni!Az a baj hogy békés megyei vagyok és nem tudom hogy hova tudnám elvinni ahol feltennék gépre és átnéznék!?
nem hiszem,h az olaj miatt csinálná .lehet a gyertya miatt is.
meg ezer dolog miatt.szerintem ne aggódj .majd a szerelő mond rá valamit .
Olyan gondom lenne hogy a motort álló helyzetben letiltatom akkor ilyen szürkés fekete füst jön belőle!Na most ez mitől lehet?Kezdi magát kilehelni a blokk vagy ez természetes vagy valami beállítási probléma lenne?Ha valakinek volt, van ilyen gondja írja már le hogy mi a megoldás vagy csak cibáljam a száját és kész!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Még az is megéri.
megkaptam az ímélt.
majd hívom az emberünkt.
de emilbe elküldetm neked.
lehet, hogy mégis átugrok?
van kawás képem is, csak azon látszik a sörhasam.