Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkómegménemrendesfényezésűkawasakidvan?
a lényeg, hogy kergessétek el a felhőket, hogy tudjunk motorozni
na azt soha , a ződ az ződ. .
akkor most lilában látod még a zöld-fehéret is?
Ferencvárosban szakadt egy 10percig,de brutál fekete felhők vannak .remélem délig esik,utána meg 25fok,és verőfényes napsütés , .
zuglóba szól az ég rendesen! De eső még nincs!
reméljük az este eső mentes lesz
hát csak nem marad el, az előző kettőn is esős idő volt, de megtartották, persze nem a legjobb olyankor a pálya, de addigra felszárad, mert mi úgy akarjuk
itt most pl épp nem esik csak el van kenődve...
de be ám ,csak víz ne legyen ,bár akkor is megyek,ha nem marad el .
eksönke bekoptattad a gumi széleit ?
Én sportszűrővel vettem a gépet ,tehát nincs tapasztalatom,h mi a különbség,de jobban kéne mennie tőle egy picit .gyári dob van fent? ,este jössz a ringre ha nem esik?
És fogyasztásban vagy valamiben fogok különbséget tapasztalni?
igen. az összes sportlégszürőt kell .lehet hozzá kapni légszűrő olajozó spray-t
Akkor ezt is olajozni kell?
Szia!
Ha esetleg szombaton nyitva vagytok, ott is leszek érte
szeva , itt többnyire K&N-t használunk. az újat nem kell fújni,mert gyárilag be van . én kb 3-4 ezrenként mosom,és olajozom.
Most vettem Dna levegőszűrőt mert a gyárit sokaltam hozzá és csak ezt lehet utángyártottban kapni!15500Ft volt!Csak nem tudom hogy ezt kell e olajozni mielőtt beleteszem a gépbe?Valaki használ ilyet?
Szia,

Most nézem, hogy rossz képet tettem fel 15-50w használok sajnos a legdrágább olaj a piacon lehetne olcsobb is .... de nagyon jó minöség nem fogsz csalodni, már az első váltásnál érezni fogod a külömbséget és közel az olajcseréhez sem fog romlani a minősége
azt a krómszárat nem néztem meg annyira.. aszondod h olyan durva karc volt rajta?
Jah és van egy eladó Martin dobom ha valakit érdekel!Árát megbeszéljük!
Marcipán!
Én ma rendeltem meg a Motul 300V-ből a 15W-50-et!Próbáltál már ilyet vagy csak az 5W-40-et?Én vegysen használnám utcán és túrázni a gépet!Az első szám a higságát jelenti ami szerintem 5W az marha híg lenne nagyon gyorsan melegszik fel!Vagy ez a 15W nagyon sűrű lesz?
ááá, dehogy .
nem mondod ,na akkor feleslegesen basztunk el egy éjszakát vele ,akkor azért jöhet mert van két karc a belsőcsövön.
Nekem ilyen más lesz tölle a moci nem lesz semmi váltó kattogás... meg kuplunk hang...
Miakurva annyäér jön az olaj, ugyanabból a geciből? faszom