hát csak nem marad el, az előző kettőn is esős idő volt, de megtartották, persze nem a legjobb olyankor a pálya, de addigra felszárad, mert mi úgy akarjuk
itt most pl épp nem esik csak el van kenődve...
Én sportszűrővel vettem a gépet ,tehát nincs tapasztalatom,h mi a különbség,de jobban kéne mennie tőle egy picit .gyári dob van fent? ,este jössz a ringre ha nem esik?
Most vettem Dna levegőszűrőt mert a gyárit sokaltam hozzá és csak ezt lehet utángyártottban kapni!15500Ft volt!Csak nem tudom hogy ezt kell e olajozni mielőtt beleteszem a gépbe?Valaki használ ilyet?
Most nézem, hogy rossz képet tettem fel 15-50w használok sajnos a legdrágább olaj a piacon lehetne olcsobb is .... de nagyon jó minöség nem fogsz csalodni, már az első váltásnál érezni fogod a külömbséget és közel az olajcseréhez sem fog romlani a minősége
Marcipán!
Én ma rendeltem meg a Motul 300V-ből a 15W-50-et!Próbáltál már ilyet vagy csak az 5W-40-et?Én vegysen használnám utcán és túrázni a gépet!Az első szám a higságát jelenti ami szerintem 5W az marha híg lenne nagyon gyorsan melegszik fel!Vagy ez a 15W nagyon sűrű lesz?
a lényeg, hogy kergessétek el a felhőket, hogy tudjunk motorozni