Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kulák vagy te nem rafinált
igen a kénsav mindent visz
jó reggeltet de jó motorunk van ,csak nem nagyon lehet hátra nagyobb lánckereket venni .
látod mindig minden meg oldódik
ugyan ..csak a kötelező szervizcuccok gumik,fékek,lánc,olajak....meg egy stabit vettem rá hát mijjaaza párszázezee
az nincs ,pedig jó lenne,meg egy lambda-szonda ,és mingyá nem kéne a pówer kommondor
Szia! Mindenben tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Hát légtömegmérő ? Az nincs?
fődim te aztán kulák vagy mostanában hálistennek
4liter fuccs részing tizötven rendel ,
momdom én hogy a flotir zokni lesz a jó hejeselj már Fődim
Bár érzékelné,de nem teszi. ...csak levegő nyomás és hőmérséklet szenzor van a motorban
Simán többet eszik a sportszűrőtől,több levegőt kap a motor,ezt az injektor észleli és nyomja hozzá a több benzinettót! Légszűrő ha jól tudom nincs csak gyári....tehát Kawa szalon.
Raktárról, bontatlan K&A sportlégszűrők eladók! AKCIÓSAN 18700Ft helyett 13500Ft-ért elvihető!Mellé Castrol illetve Valvoline légszűrő olaj spray 2800Ft-ért eladó!
Hello,
ez jó hír.
Nekem is csak városi forgalomban.
Üdv,
D
Szia,
Beraktam az EBC ( szinter ) betéteket, tegnap kint voltunk szlovákiában... visszafelé 2/A stb stb.. és nekem nem nyikorog a fék..
tegyél rá flotir zoknit
És rosszabbul is indul a motor egy kicsit!
Jah és teljesen gyári a gép!Gyári rendszer van rajta!És Castrol légszűrő sprével fújtam be 2-3 réteggel a front oldalt!
Srácok az elképzelhető hogy ettől a DNA légszűrőtől sokkal többet eszik a motor?Mert most voltam egy hosszabb túrán és kb 2 literrel evett többet mint eddig!Eddig evett 7 lityót most meg simán 9,5-et!Hol lehet kapni hozzá eredeti légszűrőt?Meg valaki tudna képet küldeni hogy hogy néz ki az eredeti?Mert lehet hogy én már nem is eredetivel vettem!
No, irány Kemence, és az ő patakja.
Jó reggelt!
Á, Jó Isten csak téged utál.
ja remélhetjük csak ,isten tuti suzukis ,mert idén eddig az összes kawa motorozás esős volt .
mi meg a körül jöttünk el , akkor majd legközelebb
remélem 27-én normális idő lesz