mostanában elszaporodtak itt a motorosok még pár éve csak kapkodtam a fejem ha láttam 1-et de bordó kawát nem láttam vagy várjá lehet valami mintha rémlene nem tom elég kicsi a város kiderítem ki ez a robi fiú
nos nállam is hasonló a szitu gondolkodott átmenjen vagy sem én láttam de álmomban sem gondoltam volna hogy elindul és csak az volt bennem hogy ne érjek hozzá így nem maradt már mint borítani de tök fasza volt ahogy csúsztam megelőzött a motorom egyébként csak a plexi repedt el na meg egy- két helyen bőrhiányos lettem protektor hiányában
T-bányán van 1 ismerősöm Robi!márvány metál bordó zx9-ese van ninja festésel a tankon ha megvan még neki mert erőssen árulta ő is szokott ernyővel repkedni nem e ismered
sokat kihagytam motor nélkül aztán vettem 1 gsxr-750-et 2-napos motorral elütöttem 1 bicajost pont a temető előtt akart befordulni előttem még szerencse hogy nem mentem gyorsan mert láttam hogy nem elég neki az egész ut igy nem történt nagy baj én állva maradtam a bicajos nem
jajajaja tök jó ez a strand amit nemrég építettek ide hozzánk, t-bányára még nem is voltam pedig 10-perc séta innen a lakástól,van csúzda bőven meg minden más
ha én is elmondhatom én 1000-es után 250-esre/suzuki/ aztán meg vissza,na meg közben a robogó is megvolt és én a gsxr-t dobtam el nem a kawát bár az egy kicsist nagyobb, a gyökér részeg bicós úgy gondolta gyorsabb nállam
na igen , és leszartuk hogy himbálozott az eleje 140-nél, akkoriban az volt a filling , nekem a legnagyobb lépés az ugy történt hogy egy twin sport-rol egy gsx400R re ülhettem, na az nagyon odavaszott pedig csak 53 loeröröl beszélünk, de sor4 16 szelep királyság volt
Ha nem robban fel a blokkom tölem több panaszt nem hallotok, a fékeimet leszámitva nincs problémám,de majd ha élessz egy kis lé azt is megoldom, el kell könyvelni egy idény 2 szett fékbetétgarnitura. ez ilyen már nem is csodálkozom
tudom mire gondolsz jimy mester, de azóta már sok viz lefolyt a dunán, és a problémám is megoldodott. egyszerüen le kellet rugdosnom róla azt a fos gyári végdobot.