Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt fejtsd ki bővebben!
,az fáin .
Pirelli.
,jó h ma ott voltam , .
Megnézem.
még nem vették meg ,majd a szervizesek megcsinálják . .ööö ne áruld a gumimat ,milyen gumi az amúgy? .
Mi van a kerék csapággyaaaa? Sikerült.
Van első 120/70 17 vágott slikkem. 3000-é valakinek?
Terhelés index / gyári méret / ajánlott guminyomás.
nem X akta csak nem érti,h nem 12esre való az a gumi .
apppa ugye jössz kunmadárra ?
Hát ,akkor ez X-akta.
cső mester, ne hidd hogy verettem neki tök simán közlekedtem, ezzel a gummával még füstölni se füstöltettem , egyszerüen elette az igaz néha elforgott gázról de az se volt gyakori, és az elforgás is annyi hogyminimálisan megcsuszott gázadáskor, szoval, ha ugy mociztam volna mint tavaly a sárgával akkor megérteném a 2500 3000 énti gumicserét , de igy nem tudom, eksön is corsa3 al nyomja és semmi baja a gummának valszeg a következő az lessz, mert ez a Bt ez erre a vasra nem jó
Te Pupu ,ha 2500km alatt l+etettél 1 zsír new hátsó gumit ,hát pesze hogy benyelte a10-12 lityót. Nekem is így szokott ki jönni,mint neked.
üdv, jó estét. Nos ma leteszteltem a vasat ugylátszik beállt 8 literre a fogyasztásom, ami hmmm , hát mondjuk ugy kielégitő, sok ugyan de sajnos ez van jobb mint a 10-12, igazatok volt jimy a légszürő az nem volt teljesen okés, most tökéletes. tegnap a kék xenon is kiugrott, fehér lett beszerelve, most már zsir a verda, igaz hogy ki kell szednem, mert lassan megy müszakira, szeretnék tapasztalatokat kérni töletek, 2500 km-er alatt lazabálta a vadi uj battlax-ot, éshát majdnem 50 ért vettem, kicsit sok lenne 3 ezrenként 50ért gumizni. üdv
Köszi Jimm, A te géped is jó, élveztem, az erika megmondta kerek perec, hogy kényelmesebb mint az enyém, még oszi suzukija is hátul, a gummádat cseréld le szerintem hátul, mert beesik a kanyarokba, haccázasfilling , megsértödni meg rád abszolut nincs okom, akire volna az halgat mint szar a gazban
Teve007 nehogy má megharagudj, ezt csak úgy érzésre mondta, nem is igen rángattam, inkább csak próbálgattam a géped.
Egyébként amit tudnia kell azt szerintem tudja.
csak azért durvább mert az még nincs agyontiltogatva mint az enyém, elkészült 2000-ben vitte a primet aztán a gyökér uniós faszkalapok telerakatták mindenféle tiltásopkkal, "gyári" ezt takarja kiváncsi lennék ha mind2böl kihajitanánk azt a sok szart, meik lenne a nyerő, mert ugyebár a kawa visszafelé nem nagyon lépdel max korlátoz ideiglenesen, lásd eksön gépe kivette azt a szar kipufogó baszást és egyböl megtáltosodott a masina
Hali!
Könyebben fordul ívre mint az enyém.
A Lacibarátom 2000-es gyártású gépe durvább. Pedig az is gyári.
Azzal inkább cserélnék, ő is akarja de az nem annyira teccik.
Oksi, ha szóltok időben, akkor mehetünk majd...
Amúgy hogy tetszett a 12-es?
Fél egykor indultunk, akkor kellett volna jelentkezni.
Legközelebb időben gyertek, szólunk események előtt egy két héttel.
Na igen, jól találkoztunk is!
Oksika! Viszem a cuccot Majd híílak
Mi többet is mentünk, nem csak egyet!