Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utána ha van kedved ugorj át Kmiklósra 6km :)
Pályinka lesz.
Vasárnap délelőtt főhíllak, és egyeztetünk.
Vagy csörgess meg, ha már nem aszó.
Ebéd után átruccanjak?Lesz Pályinka?
Mester vasárnap mit te csinyász?
Me megyünk 1Fazonhoz pipivel, tudod az a pocsojás csávó.
Kell álemíneum, de az van itt pár utcával odébb a bóttyukba.
Kéne még egy kicsit nézegetni Szöllőét neki úgysem kell, hisz midig egykerekezik, az első lesem ér a földre.
Vitya na jó val kezdtél te is.Józanul nem térsz haza.
Hát ez tényleg naon nem stimmel. Kb olyan mint ha én 1elefántba(nősténye gondótam Eksön!)dugnám a farkamat.Szegény ,hogy nyüszítene. .
Lekakilom, hogy néz ki, csak feltudjam szerelni uram érdekelne a dolog erőteljesen
Hú baszod, éppen tudok csinyáni ilyet, csak az nem lesz ilyen szíp.
Ja és újabb észrevétel.......van egy kis kifli az első villa belső részében, frontba beleszállt valaki Ezért pattogott az eleje mint állat......de meg lesz gyógyítva
Legkésőbb jövő héten visszajuttatom
külön nem tudtam most lefényképezni, mert még a szerelőnél van a gép, de találtam képeket, ahol "fel vannak szerelve"+1 eredeti képinnen
1 pillantás és kukázok egy képet
Amcsi e-bay-en már csak ez az 1 volt
Akkó valamelyik szenzor, lehet erre vannak a szervizek, van computer megnézi és tuggya.
2001 ig volt ,csak megátalakítottam így 2002 től utánig.Vitya akkó vissza vele,de sajnálom.
jimy papa az automata szivatója sosem volt jó amióta nálam van, ezt egy pici gáztartással orvosoltuk eddig, és nem volt vele gond.
Vitya hol a kép, nem érekrá egésznap.
Lehetőleg a vitya tegyen képet, csak hogy lássam miről lenne nagybaszó.
Egy képet tegyél fel lécci a konzolodról, valamit kitalálok.
Teve a galant gondolom benzines. A hidegindító automata van meghalva, gyanítom semmi nem látszik a motorból, és így a hidegindító masina sem.
Bezzeg a trabant, kihúzós szivató.
az enyém 2002 utáni ,küldjél linket . .
nem bizony,de a nálad lévő ami appájé az is 2002 utáni csak át van alakítva . .
ha találol, akkor alá szolgája még próbálok kukázni valamit, hátha sikerül.....az a baj, hogy amiket találtam, az mind 2002 utánira jó, az meg nem ugyanolyan
az a gyári konzol ami Adriatyának meg pupunak van az is jó,és lényegesen egyszerűbb és olcsóbb a legyártása .