Sziasztok! Találtam egy ukrán szépséget , gondoltam megmutatom. 2005-ös, 2007-es forgalombahelyezésű, és elvileg 650 km van benne. 13 000 USD-t kérnek érte (alkuképes)
Hi,kawagéza,aki Attila!Én megyek,ha kész lesz a motorom addigra,szóval talán nem kell egyedül menned!
Különben is,ha pontosak az imformációim,neked már van utasod is,bikerina személyében!
Aztán majd tunyingolhatja, mint itt mindenki aki azt hitte vett egy motort. De csak egy alap gépet vett, amire ráköltheti a vételárát még egyszer, hogy menjen valahogy.
Nem lett volna semmi baj a szelepekkel, de a Busában gyárilag olyan gyengék a szeleprugók, hogy a gyári vezérműtengely is csak visítva jó neki, egy élesebb, magasabb emelésű tengely pedig elég hamar hazavágja, főképp, ha már egy 45000 kilométert lefutott rugóról van szó, ami magas fordulaton már nem tudta kontrollálni a szelepeket, belebegtek, és az meg olyan erőhatásokat okozott, mintha kalapáccsal vernék a szelepet az ülékhez.
Az a baj az ilyen tuninggal, ha belenyúl az ember, és az egyik alkatrész cserélve lesz, ugye ami joval erősebb mint az eredeti, fokozatossan teszi majd tönkre a gyári paraméterrel elátott dolgokat.. reméljűk az új szelepek jobban fogják birni
Én Kmadárra 30-án pénteken délután megyek le és elvileg vasárnapig maradok. Jah és autóval