Ha csak másodikban csinálja akkor a fogaskerekek kapcsolókörmei koptak el! Csere! Minél előbb mert viszi magával a többi alkatrészt! Léptetővilla(az már így is kuka!), hernyotengely !
Ezekre a gépekre, érdemes megvenni a gyári méretű gumit, és a gyár által ajánlott terhelés indexű gumit, ez nem olcsó. Azonban kevesebbszer kell venni, tehát megéri.
A gumi ellensége, a sebesség, és a súly.
Mikor gumist kérdeztem mit ajánl, megkérdezte milyen motor, és hány kiló.
nem tudom mit csináljak, mert az ajánlat nagyon jó mondjuk ugy kihagyhatatlan, átvenné a hitelt és dobna rá egy tavalyi gilera runner 50et makulátlan állapotban. Ha meg hezitálok, lehet elbukom a vevőt, nem tudom mit csináljak, lehet az lessz elhozom a robogót elviszem neki a motort kulcsok nélkül forgalmival , aztán addig nézegetheti
Na igen a gumi Remélem az első Kawa pályanapig kihúzza a hátsó. Nagyon zokni már a Pilot Power és el is van öregedve. Kíváncsi leszek mennyit bír majd a Diablo Rosso, de jó kis puha guminak tűnik
Segitsetek srácok, Eksön tudja, volna aki elvinné a gépemet , hogyan tudnám bebiztositani magam, mert a csávonak nincs jogsia, juliusban tudná a nevére venni a bankot, mert ugye jogsi hiányában nem irják át, én nekem csak az jut eszembe hogy viszi a motort magához és nézegeti, mert menni addig nem fog vele amig nekem lehet bajom belőle, van valami szerződés amivel kivédhetem magam?
Nekem is csinál ilyet a vas ha odahuzom neki, vizes uton még 6dikba is, egyszerü ok ERŐGÉP nincs semmi baja megcsuszik a betonon a gumma. Battlax BT, kopásjelzőn vagyok 2500 kilométer alatt Ha ez igy folytatodik többe elssz a gumizás mint a tankolás
A jelenség a következő:pl. 2-esben ha kicsit odahuzok neki,mintha rákuplungolnék egy picit felpörög majd megy tovább.Nem tudom pontosan,hogy hány sebbesség fokozatnál csinálja még,mert nyilván az is gázos.A szervizessel beszéltem ma és azt mondta,hogy legömbölyödött a fogaskerékpár.Csak a léptetővilla tartja a fogaskereket.
Castrotól,és Bárditól érdeklődj . nekik lehet van bontott,és nyugodtan bele lehet tenni a bontottat is,nem zsákbamacska mert meg tudod nézni .az uj az 100ezrek .
Sziasztok!Segitség kéne!Eddig azt gondoltam,hogy a kuplungom csudzik meg néha,de nem valszinű ,hogy a váltom halt be.Tud valaki valami olcsó beszerzési utat a váltóra(fogaskerék párokra)?A bontottól félek egy kicsit,mert zsákba macska!Köszi előre is!
A gumi ellensége, a sebesség, és a súly.
Mikor gumist kérdeztem mit ajánl, megkérdezte milyen motor, és hány kiló.