Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szorosan nem ide tartozik, de azért de!
A LEGENDA, alias ZX7RR 1999-es diadala után idén ismét egy Kawasaki nyerte a 24 órás Le Mans-i versenyt!
1., GSR - Kawasaki ZX10R
2., Yamaha Austria - Yamaha R1
3., Bolliger - Kawasaki ZX10R

Kunmadárra meg gyúrtok gyerekek? Látni akarom a gyorsulásaitokat! Jó kemény dragok jönnek!
mester a tudásod kápráztat .én vettem hátra 10ért egy használt corsa-t és beletettem 4000et eddig,és még bírja .
sebesség index Y-ami 300+,a terhelési index is a gyári előírt,NA ezért nem eszi meg,pedig még szenteste ezt égettem is .
Vitya:ha megfelelő gumit vettél,akkor egy 6ost simán elmegy ,mert a rosso is többkomponensű kemény a közepe,puha a széle ezért nem kockásodik .én legközelebb csak 200/55öt teszek rá,mert nem viccből tettek rá gyárilag is 200ast .
Kéne valaki aki fiatalítana típuson belül, és ráfizetéssel cserélnétek.
Jó, de az üveghegyen túlra.
nem is tudtam hogy vissza váltják a beherofkát én is vissza viszem az ukrán vodkás üvegeket
na most a csövességet képletesen irtam , ha ugyvesszük én is az vagyok, mert ugye nem kp-ra vettem a gépet,
szoval tipusváltáson nem gondolkodom, de nagyon elkapkodtam ezt a motort, mert ugye válság van milla körül is vannak nagyon jó állapotu 12esek,
Csöves nem vesz hitelre motort . Mibű fizeti?
Még jó, hogy hó végén vissza viszem az üres üvegeket, és kibírom fizetni a ferrarit.
vágom a témát, Ö nagyo akarja az ajánlata áll az erika régi 10esére is, de azzal nem vagyok elörébb, vagy fogalmazzunk ugy az nem okosság, felvállalni egy fiatal, de eladhatatlan robogót egy jó motorért, ami öreg ugyan de megy és folyamatosan ujjul meg. az okosság a 12es ledobásában lenne, amin rengeteg hiel van, de azt se bánnám ha megmaradna mert azért szeretjük Őt,
ajjjajjj
nem nem buel-je volt meg egy 1000 RR-je most nincs neki lecsövesedett azért nézeget hiteles motort
azzal tuti meg javulna a gass
Ja, kerüljön a púzódba.
te 1 nagy L-t keress lóf...t
Nekem a legelső váltós a klx 650 volt 15 évesen, tetszett a dolog Bár nem tagadom, hogy a próbakörön ledobott a hátáról egyhengeres motorfék......bár visszagondolva lehet nem lett volna rossz végig csinálni tisztességgel a ranglétrát
Én romette kezdtem 1982-ben, jogsi nélkül, anyám legnagyobb örömére.
Pontosan Nekem is egy éves jogsival lett meg a tizenkettes
Igaz is friss, jogsival legjobb választás a 12-es.
Csak ha a nevére vette a hiteledet ,addig csak nálad nézegesse a leendő bestiáját .
Remélem tevének sokat segítettünk.
Há szeretlek én bogyesz!
Csak azt utálom benned, hogy gyorsabban írsz választ valamire mint én.
Én még kerestem a nagy A-t mikor Te meg írtad az okosságot. Én meg utánad küttem el, anékű, hogy láttam vóna addig mit írtál, míg kerestem a nagy A-t.
Jimy! rájöttem te engem már nem szerecc mond meg ebbe mi a rossz motort nem viszi csak a kulcsot,ha én elvinnék 1 motort,ugyis fabrikálnék valamit hogy elinduljon aztán ha nincs bót vissza az egész ennyi ni
Született jogász vagy, montam én, nem hiába tanútá.
(Még ha a saját károdon is)
Ja tényleg, minden mese úgy kezdődik, hogy : "hol volt, hol nem volt"
És mi a vége? "boldogan éltek, míg meg nem haltak."
Az idő neked dolgozik.
Ha most kell neki, kell később is, ha félsz, hogy meggondolja magát, akkor inkább gondolja, nyugodtabb leszel, ha jön egy biztos vevő.
Gondolkodj, ha ott van nála mit csinál, nem is fizet és motorod sincs.
Hát kell ez neked?
Ő akarja megvenni, ne Te akard eladni. Jobban jössz ki belőle, ha Ő akarja.
közjegyzővel irattok 1 papirt a koma viszi a forgalmit,kulcsot,motor marad km-er óra felir aztán ha okk a hitel viszi a vasat a közjegyző kb 6000 hufff de okosan ird a papirt ha nem jön a motorért határ időn belül,vissza az egész