szerintem ott is vannak csak a város zajában nem halod őket illő lenne már haza gurulnod 1 kicsit mert már teljesen városi...bocsánat.... nagy városi leszel oszt majd nem érrrtyük mit beszélsz no
megértem,h levetted,szemből semmi sem látszik belőle ,az enyém ráadásul fekete,még oldalról sem látszik ,mindenki hülyének néz,mert visszaszoktam a kézzel indexelésre , .
Kunmadáron szeretettel várunk .
van raktáron, így a gyári lesz. Porvédőben lehet, hogy a gyári megy vissza, de ha a szimering tuti, nem hiszem, hogy árthat.
Köszönet a segítségért.
Ja és lecseréltem az első, ledes izzókat normálra. Most már látják, ha indexelek. Amennyiben kell vkinek, szóljon, ingyen vihető. D
az,h a drágább az készlet porvédőkkel együtt és a Tourmax az japán gyártmány az Athena az meg olasz és csak szimmering.a japán az lényegesen jobb minőség.
és merre van Hencs mostanában?
D
Kunmadáron szeretettel várunk .
van raktáron, így a gyári lesz. Porvédőben lehet, hogy a gyári megy vissza, de ha a szimering tuti, nem hiszem, hogy árthat.
Köszönet a segítségért.
Ja és lecseréltem az első, ledes izzókat normálra. Most már látják, ha indexelek. Amennyiben kell vkinek, szóljon, ingyen vihető. D
* 11.190 Ft
* 2.490 Ft
* 5-990 Ft
Szerintem csak a szimmering.
D
Ennél még a Q7.