Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha akarod én nem felettetem veled a szabócsot na akkor tanulj fődim......orrvas,röggöny,plafony,karbunyátor ez az első lecke
nem dzsanázod a vakerom ?nyugi,ha megyek meglátogatlak egy adóellenőrrel .
én ma is 1000-ret de villanya
szerintem ott is vannak csak a város zajában nem halod őket illő lenne már haza gurulnod 1 kicsit mert már teljesen városi...bocsánat.... nagy városi leszel oszt majd nem érrrtyük mit beszélsz no
KI hány kilométert tekert bele a gépébe összesen?
és merre van Hencs mostanában?
jóvanna ,én városi tirpák vagyok ,ott meg nem járnak ilyenek .
ment a mail, köszi D om
megmondom öszintén nem tudom, mert elvileg nekem a maradék 3 is ledes, csak nem tudom hogy memaradt e hozzá az ellenállás, ha nem gond jöhet az is.
hát nem igaz hogy nem találkoztál még velük Figyelem figyelem asszonyok meg érkezett a tol felvásárló tessenek szólni vagy kézzel inteni..........
Tollas báró!
Dobjál egy címet ide (doman@t-online.hu), s elpostázom. Az enyém nem relével, hanem ellenállással lett felszerelve. Az is kell?
D
én is tirpák vagyok ,de esküszöm nem értelek néha . .
én vevő lennék az indexekre, mert énmeg elhagytam egyet igy csak 3 db-om van
tessenek szólni vagy kézzel inteni a kocsinál át vételre kerül a sor
megértem,h levetted,szemből semmi sem látszik belőle ,az enyém ráadásul fekete,még oldalról sem látszik ,mindenki hülyének néz,mert visszaszoktam a kézzel indexelésre , .
Kunmadáron szeretettel várunk .
Hello,

van raktáron, így a gyári lesz. Porvédőben lehet, hogy a gyári megy vissza, de ha a szimering tuti, nem hiszem, hogy árthat.
Köszönet a segítségért.
Ja és lecseréltem az első, ledes izzókat normálra. Most már látják, ha indexelek. Amennyiben kell vkinek, szóljon, ingyen vihető. D
az,h a drágább az készlet porvédőkkel együtt és a Tourmax az japán gyártmány az Athena az meg olasz és csak szimmering.a japán az lényegesen jobb minőség.
Azért az érdekelne, hogy mi a különbség a 3 szimering között:
* 11.190 Ft
* 2.490 Ft
* 5-990 Ft
Carloss az olyan búúús én vidáman akarok szántani a számlával nem számolni
Santana-t hallgatva szántanál Makón,közben számolnád a számlára valót .
na a Qurva 7százát
Hello!

Szerintem csak a szimmering.
D
Is!
Ennél még a Q7.
porvédőkkel együtt annyi? mert itt lehet kapni hamarabb is. ,és itt van pöstön.