Ki van kérdezve minden az illetékesektől, mivel ebben gyárilag is vas szelepek vannak, nem jelent gondot. Akkor lenne gáz, ha titán szelepek lennének benne, mert az puhább, ahhoz általában a szelepfészkek is puhábbak.
Feltéve, ha elkészül addigra a szerkezet. Hengerfej felújítás új, rozsdamentes acél szívószelepek, keményebb szeleprugók... Az egész egy ártatlan szelephézag ellenőrzéssel indult, aztán mivel nagyon kicsi volt, én erősködtem, hogy vegyük le a hengerfejet ( a szerelőm meg mondta, hogy a Suzukiknál nem szokott a szelep beverődni meg leszakadni----ez tipikus Kawasaki betegség, mondta) és ez lett belőle.
ha már vezetéstechnikai tréning ezt egy személyes jó barátom csinálja aki több száz embert tanított már meg motorozni,és motorosrendőrök bevonásával tartják a képzést elérhető áron .
én már 29.én este ott szeretnék részegen fetrengeni .
Jó lenne ha beírnátok,h ki mikor jönne
,és akár mehetnénk többen is,h legyen mit feltenni a tyúbra .
Action!
Nekem már semmilyen system nem üzemel a mocimban. Ami majd üzemelni fog az meg egy nitro system lesz
Az összes kis elektronikai kütyü ki lett iktatva és be lett építve még több elektronikai bizbasz
Jó lenne ha beírnátok,h ki mikor jönne
,és akár mehetnénk többen is,h legyen mit feltenni a tyúbra .
Nekem már semmilyen system nem üzemel a mocimban. Ami majd üzemelni fog az meg egy nitro system lesz
Az összes kis elektronikai kütyü ki lett iktatva és be lett építve még több elektronikai bizbasz