Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki van kérdezve minden az illetékesektől, mivel ebben gyárilag is vas szelepek vannak, nem jelent gondot. Akkor lenne gáz, ha titán szelepek lennének benne, mert az puhább, ahhoz általában a szelepfészkek is puhábbak.
Akkor a szelep fészket is valahogy meg kell buverálni az eredeti nem biztos hogy jó lesz hozzá....
Feltéve, ha elkészül addigra a szerkezet. Hengerfej felújítás új, rozsdamentes acél szívószelepek, keményebb szeleprugók... Az egész egy ártatlan szelephézag ellenőrzéssel indult, aztán mivel nagyon kicsi volt, én erősködtem, hogy vegyük le a hengerfejet ( a szerelőm meg mondta, hogy a Suzukiknál nem szokott a szelep beverődni meg leszakadni----ez tipikus Kawasaki betegség, mondta) és ez lett belőle.
, köszönöm ,mert kell valami okosság kunmadárra a sok széttuningolt gép ellen ,remélem te is jössz .
én a helyedben nem szólnék be Bercinek .
ne viccelj Kunmadáron bizonyithatsz a karácsonyfa mellett én ott leszek
100 al
Én megtanítalak titeket vezetni ha kö .. na
van 100 felett is ,és megtanítanak,h érj oda Csepelről Óbudára 10perc alatt dugóban ,vagy nem azt .
én is most láttam hogy mennyi, tavaly a "dokival" ki akartam menni ő 2 napra fizetett 70 ezret, na az nem olcsó
18ezer az nem olcsó akkor mi az?
ez jól hangzik, ki szeretnék egyszer jutni egy ilyenre, csak az a baj hogy nem ocsó
ha már vezetéstechnikai tréning ezt egy személyes jó barátom csinálja aki több száz embert tanított már meg motorozni,és motorosrendőrök bevonásával tartják a képzést elérhető áron .
Én is szeretnék mind3 napon kint lenni, ugyhogy valszeg a 29-e az én napom
én már 29.én este ott szeretnék részegen fetrengeni .
Jó lenne ha beírnátok,h ki mikor jönne
,és akár mehetnénk többen is,h legyen mit feltenni a tyúbra .
Csumida mindenkinek Melyik nap lesz menet kunmadárra? Április 29-én lesz kezdés, addig már csak 17-t kell aludni
felkeltél?
Köszönöm
senkin ..
Action!
Nekem már semmilyen system nem üzemel a mocimban. Ami majd üzemelni fog az meg egy nitro system lesz
Az összes kis elektronikai kütyü ki lett iktatva és be lett építve még több elektronikai bizbasz
Kawagéza aki Attila ,kéne nekem moderátori jog a zx12esek tulajdonosi klubjába .
Köszönöm Berci az iwiwes reklámot , .
jó estét, én már regisztráltam, nézem is a moto2 ben talma lecsuszott kicsit de nem baj majd lessz ez jobb is