Aggyisten!
Volna itt egy kis gondom, és kíváncsi vagyok találkozott-e már valaki hasonlóval.
A gépet ugye csak úgy tudom beindítani, ha nem húzom be a kuplungot, és üresben van.
CSak az a baj, hogy tegnap elkezdett meghülyülni a gépezet. A műszerfalo nem gyullad ki az ürest jelző lámpa, és nem is enged indítózni a technika. Néha meggondolja magát, és kulcsfordítás után felvillan. Megyek vele... piros lámpa, kiveszem üresbe, megint nem világít az a kib@lámpa. Gázfröccsre kigyullad, gondolom a rezonancia meghozza az érintkezését.
Tudja valaki, hogy honnan kapja a jelet esetleg? Tuti valami apró kontakt hiba, csak nem veszem észre.
és ha unoval érkezem amit csak 3 óráig szabad leállítani mert utána nem indul be mivel nincs kompresszióm és vagy tolásra vagy 220as cekásszal indul és jobb oldalra rakok egy keverék kutyát az mien árba mehet képzésre ?
Nálad is szűk a gatya madzag?Nálam nem alkudni szoktak,ha nem inkább jattot adni !Köszönöm szépen ,hogy gondoltál az ottani képzésre de idő hiány miatt már csak helyben(lakhelyemtől 500m re)dolgozom,ha valakinek ilyen irányú segítség kell(hét végente) fordul6 hozzám bizalommal,akki 12essel érkezik oldalkocsiban a Bernáthegyivel örökös ingyenséget élvez!
am. sztem lenne igény ilyenre Kunszentmiklóson. HA gondolod segítek meghirdetni, plussz helyet is tudok ahol lehetnének kutyák.
Kb ha 4hónapig hordanám az mi pénz lenne ? mert elég szűk a gatya madzag
A kutya pld olyan mint a hát só felnid(v a farkad)minnél többet csiszolod ill munka órát áldozol reá annál csiszoltabb az úgy mond emelt szociális kúltúrája(hú de jó vagyok ).Ezt csak képzéssel lehet,amikor kb te születtél tartottam Kszentmiklóson kiképzéseket.38 an voltak alkalmanként,2kiképző segítette a munkámat még.Mondjuk ez az óta is rekord nálam ált 10-15 fő alkalmanként. Ja ésaz,hogy melletted póráznélkül?Túlsok Magnum ot nézel.Kb 4-6 hónap
áhh csak ne csináljon rosszat mert itthon már én kapok miatta hogy minek hoztam a házhoz stb meg ha annyit tudna hogy mellettem sétálna póráz nélkül és nem szaladgálna el akkor frankó lenne
21-23óráig sajna én nem megyek mert ha minden jól megy kakucson leszek délután
kutya képzés: van 1éves kutyám meg kéne tanítani hogy ne kaparjon, ne ugráljon mint egy kecske meg ne rágjon szét fa tuskokat meg anyám virágait. Szerinted mennyi idő alatt tudnád kiképezni ? meg ha kicsit engedelmesebb lenne az jó lenne. Mondjuk most kezd már rám hallgatni. Keverék kutyus, előttem dobták ki tavaly májusba aztán haza hoztam motorral
Vas dél 2turnus eb oktatásom van, dél ben vég zek gyors csumi 1körül ott vok,mond fazi nak lökje át címét emilemre.De hallani fogtok. ott leszek,ha +igértem úgy is talizni akartam má ezzel a kanadaival.
Ki korán kel .........................
a
z keveset alszik.
Volna itt egy kis gondom, és kíváncsi vagyok találkozott-e már valaki hasonlóval.
A gépet ugye csak úgy tudom beindítani, ha nem húzom be a kuplungot, és üresben van.
CSak az a baj, hogy tegnap elkezdett meghülyülni a gépezet. A műszerfalo nem gyullad ki az ürest jelző lámpa, és nem is enged indítózni a technika. Néha meggondolja magát, és kulcsfordítás után felvillan. Megyek vele... piros lámpa, kiveszem üresbe, megint nem világít az a kib@lámpa. Gázfröccsre kigyullad, gondolom a rezonancia meghozza az érintkezését.
Tudja valaki, hogy honnan kapja a jelet esetleg? Tuti valami apró kontakt hiba, csak nem veszem észre.
majd hnap fölhívlak mert most megyek fürdeni stb és nem akarok veled tel.sexelni te ...
Kb ha 4hónapig hordanám az mi pénz lenne ? mert elég szűk a gatya madzag
kutya képzés: van 1éves kutyám meg kéne tanítani hogy ne kaparjon, ne ugráljon mint egy kecske meg ne rágjon szét fa tuskokat meg anyám virágait. Szerinted mennyi idő alatt tudnád kiképezni ? meg ha kicsit engedelmesebb lenne az jó lenne. Mondjuk most kezd már rám hallgatni. Keverék kutyus, előttem dobták ki tavaly májusba aztán haza hoztam motorral