nekem is csak esőben,szerpentinen evett 7et ,pöstön belül a 10et megissza,mert szereti .a haverom 6cázasa is meg tudja inni a 10et.
Bird mester szeretném kérdezni tőled,h a te gépedben üzemel még a KCA system ?
A teljesítményért fizetni és áldozni kell. Én nem lepődök meg azon amikor legurul a 12-es torkán 11 liter is a legjobbikból. Majd ha 3 literes fogyasztásra vágyom, akkor veszek bammeg egy VW Lupot vagy mi a tökömet
Betonman! Mizu, mizu? Május 1 Kunmadár Marcipán kollégával?
Ha akartam volna eras a 2-ik is én lehettem volna, mert a bejelentkezésemtől számított egy óra türelmi idő lejárt...
De egyefene lányoknak meghagyom ezt a pozíciót...
2 szép kiccsaj volt az bizti egy szőke, meg egy barna na igen autópálya....... nem csak unalmas, de zabálja a gumi közepét. Minden fel/lehajtót be kell iktatni a menetbe
Az a baj, hogy lassan már az én környékemen mindenhol csak ilyen szutyok utak vannak, ingázik a motor jobbra balra egy előzésnél, pedig pehely könnyűnek nem mondható ez a típus. Sehol nem javítják csak taknyolgatják ilyen kézi döngölővel Az meg annyit ér, hogy a következő kamion ami rámegy, fel is szedi a 40 tonnájával Lassan gyorsakat már csak az autópályákon lehet menni, azt meg néhány száz km-er múlva megunja az ember
Mondjuk 3 hete jártam arra, de egyébként rendszeressen járok ott, jövőhéten is mennem kell. Minőségjavítást végeztek a prostiknál Lehet, hogy a közútkezelő így akarja elterelni a rossz minőségű útról a figyelmet? Eddig csak minőség alatti lányokat láttam ott Na jövőhéten úgy is autóval megyek annál a tempónál látni fogom igazat beszélsz e
Ezen csodálkoztam, hogy nem azok voltak Azokat eldugottabb helyen rakták ki A mutatósakat, meg jól kiplakátolva Megnéztem, nem azok a félfogsoros maunikasós szőkecigányok, tényleg szépek voltak (ketten ) Rendőrbácsikat sem zavarta a dolog, 10 méterre egymástól dolgoztak
Hát az a dunaföldvári út egy nagy kalap sz.r.
Egyenesnek egyenes de az útfelület nagyon ratyi 260-nál pattogok rajta mint az állat... Nem mehettél te sem lassan ha luxusqrváknak nézted a romnyikat Szinte majdnem mind cigány arrafelé. (Persze nem akarok rasszista lenni ) Egyszer viszont Jimyvel keveregtünk pest külsőn, na ott hegyekben álltak a modellalkatú csajok Egyik-másikra akár Jimy motorját is elcseréltem volna...
Bird mester szeretném kérdezni tőled,h a te gépedben üzemel még a KCA system ?