Nem tom Payer Laci (gsx-r kupa) K7 gixerével akadtam össze már, meg is fogtam autópályán, pedig volt rajta PC/K&N/ Full titán Bódis. Bár autobahnon kívül csúnyán kikaptam volna, azt aláírom Mondjuk szerintem sokat dobott rajta a pehely súlyom.
Az se kevés Kunmadárra elméletileg készen lesz a futómű tuning Kíváncsi leszek az eredményre+hogy milyen lesz kormánygátlóval menni. Aztán egy jó ideig csak benzinre költök. Meg erre gyűjtögetek
Eksön mi faxnak akarsz Buellt? A Harley is egy széthulló ganajdomb, a Buell még egy lapáttal rá is tesz. Ha már V2 vagy városi gép, akkor inkább z750 vagy Yamaha MT01
Fogyasztással sem lesz gond Én tegnap mértem. 130 alatt csak városban, helyenként akár 250-es tempóval is. 200km alatt 13,34 litert tudtam után tölteni a tankba. Annyit eszik mint a volt karbis R6-osom, pedig azon semmi tuning nem volt
Jó reggelt .
Na kiiktattam a gépből a KCA systemet,és ma reggel tudtam meghuzatni rendesen ,eddigi tapasztalat:
motorféknél nem durrog egyáltalán,és több lett a nyomaték alul ,
annyira ,h egyesben (6fokban) 2000res fordulattól elforgatta a gumit ,és 2esben gyorsitásnál elég durván emeli az orrát .
fogyasztásról még nincs adat .az alapjárat is stabilabb lett.
majd délután megnézem,h mit csinál ótópályán .elég komoly lett,csak teljesen máshogy reagál a gázadásra,amit még szokni kell . .majd re.
Szöllőmester, ha minden tiszta, jövő héten viszem a kormánygátló konzolját Most hétvégén nézzük meg, hogyan mint lesz felszerelve, csak akivel csináltatom most fog ráérni. Egyes blokk áll már 2 hete az erőműben, azt csinálják látástól vakulásig+verseny/motorfelkészítés
láncot kellene vennem lassan a Sárkányhoz. A D.I.D-ről vannak jó tapasztalataim, de az RK sem rossz. Ki mit javasol? Esetleg vmilyen kedvezményesebb beszerzési forrás? Egyúttal gumi is kellene (Metzeler M3 vagy Michelin Pilot Sport HPX). Sales kollégák, jöhetnek a 'csomag' ajánlatok!
Hali. Na ment a csomag (megint),úgy adtam fel,hogy holnapra ott lesz,ráírtam,hogy mélygarázs,biztonsági szolgálat,ráírtam a telszámod,az enyémet is,lerajzoltam a géntérképed,DNS mintát adtam,8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértést helyeztem kilátásba,úgyhogy holnapra tényleg ott kell lennie,remélem legalább pont melózol holnap.........ha nem,akkor 00 45850905 ez a küldemény szám,ez alapján kell kerestetni.
Szerinted?
Na kiiktattam a gépből a KCA systemet,és ma reggel tudtam meghuzatni rendesen ,eddigi tapasztalat:
motorféknél nem durrog egyáltalán,és több lett a nyomaték alul ,
annyira ,h egyesben (6fokban) 2000res fordulattól elforgatta a gumit ,és 2esben gyorsitásnál elég durván emeli az orrát .
fogyasztásról még nincs adat .az alapjárat is stabilabb lett.
majd délután megnézem,h mit csinál ótópályán .elég komoly lett,csak teljesen máshogy reagál a gázadásra,amit még szokni kell . .majd re.
láncot kellene vennem lassan a Sárkányhoz. A D.I.D-ről vannak jó tapasztalataim, de az RK sem rossz. Ki mit javasol? Esetleg vmilyen kedvezményesebb beszerzési forrás? Egyúttal gumi is kellene (Metzeler M3 vagy Michelin Pilot Sport HPX). Sales kollégák, jöhetnek a 'csomag' ajánlatok!
Csomagot ma sikerült felvennem, de nagyon nem egyszerű ez a DPD! Ezer köszönet a cuccokért!
Küldtem e-mailt, nézegesd majd meg.