Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer engem is lehúzott ez a kecskeméti Gyöngyösi Robi gyerek 36 ezeré szelepállítás és karbiszinkron
Először majd kérdezz meg minket is! Szelep ellenőrzés 40-ért? 30-ért cseréljük most az egész váltót,pedig ez blokk ki,szét,össze,vissza! Nagyon elvagytok ott eresztve Judapesten!
Különben most értünk haza Debrecenből,Speed-Line Kornéltól vettünk 2 db zsír,makulátlan állapotú léptetővillát 15.000. pénzért,úgyhogy holnap megy össze a gépsas.
magad ha csinalod az alegjobb
okés marci akkor a megfelelő kilométernél egyeztetünk, köszönöm szépen mégegyszer a segitséget,
2 nap .. de egyeztetni kell vele
1. korrekt
2. preciz
3. kawabuzi
4... sört ne vigyé mert az van ott..
" nekem 40 péz vot tavaj nyáron "
A gyertyákat sem kell cserélni min. 50.000 Km-ig csak ellenörizni
kb ez e müsor mennyibe kerül tibi bratyónál, és mennyi ideig kell leraknom a gépet?
köszönöm szépen, enyhe zizegések vannak, amik voltak is 11-nél amikor megvettem, akkor elvileg elég a nyár derekán ellenöriztetnem, és ha már szétszedik akkor a gyertyákat is kicseréltetem gondolom azokat is akkor kell.mégegyszer köszönöm a segitséget, már megijedtem, hogy "magas ivből leszarom a motort" ugylátszik annyira mégsem vagyok gondatlan gazda aki csak gyilkolja, királyok vagytok.
Fekti Tibibácsi.. " preciz, több 12-est javított már, egyszóva jó szakember na "
Amúgy 24e körül kell ellenőrizni a szelepeket.. . . .
mármint a szelephangot nem hallod...
A szelephézaggal akkor van igazán nagy gond, ha nem hallod, mert akkor nincs...
Srácok, egy kérdés, elértem a 20ezret a mocival, gyakorlatilag semmi baja azon kivül hogy szar olajat töltöttem bele olajcsere után letesztelem a fogyasztásomat , ami a lényeg, egy barátom leszólt a mai nap hogy nem foglalkozom a géppel , mert nem borittatom szét szelephézagot ellenörizni, tényleg igénytelen volnék ha egy hibátlan motort nem szedetek szét ha semmi baja, ?vagy vigyem el szervizbe haggyak ott 60-tol 100 ezer forintig, és ha kiderül hogy semmi baja eret vágok, dillemába vagyok, megadok mindent a motornak nem nyuzom nem gyilkolom, és ha nem csattog hidegen rendesen indul sosem indulok el vele amig el nem éri az üzemi hőfokot, ami a végét járta kicseréltettem gondolok itt a gummákra, fékbetétekre légszüröre stb. van esetleg ötlet, ha tényleg nagyon muszály hol usznám meg olcsóbban a dolgot ?

én úgy szoktam, hogy egy helyre öntöm az olajat meg a hűtő vizet a moci majd szétválogatja magának
Én+bele huggyozzok,így van benne Szöllőlé!
a legjobb olaj az étolaj én vénuszt használok de teszek hozzá mangalica zsirt hogy jobb legyen a viszkó
? ma már nem jössz?
,majdnem .egy páran vettek uj olajat mostanában az tuti . Az M6os uj szakaszát megnyitották este 8kor .
Szerintem most otthon gyorsan mindenki olajat cserél, vagy szétszedte a blokkot és a váltoját nézegeti ... elrettentőek voltak a képek ...
Kawazsolti köszi de már szereztem
Hi! Ha pénteken 15óráig rendeled és van kint a kawa központban 6 nap ha nincs akkor USA még 6 nap
Oké köszi. Közben jött egy infó,Speed Line-éknál van egy kipukkant blokk,ha az a vonal nem megy szólok. KB mennyi idő alatt jön meg?
Megtaláltam 2000-es Usa modell !
Kettö van egy más mellett és van egy külön álló 17980ft/db gyári új ,rendelni tudom!
mi ez a sok szám+betű a heti lotto 5 kodólva ?
alvázszám: JKAZX9A10YA14849
motorszám:ZXT20AE012505
köszi előre is
Holnap a postán kezdek megkérdezem hogy hol tart most,aztán írok. Én sem tudom mi volt, Vityának tegnap küldtem egy pakkot,de ma már írta is,hogy megvan