Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Az enyém való Mórról.
Akkor tiéd volt előtte?
Hi kawagéza,aki Attila!Jössz a hétvégén nyuszis felvonulásra?
Hi Marcipán!Szerintem számithatsz rá,ha jöttök vasárnap Eksönnel győrbe,hogy a bikerina estleg a hátizaákod lesz,mert én nem biztos,hogy tudom vinni!
Emelni a seggét? Így is alig ér le a lábam Nincs beállítva a futómű, pattog az eleje mint állat. Viszont a segge nagy tempós kanyarnál mintha kicsit pumpálna De lehet csak szar az út.
A futómű beállítást, meg versenyzőék fogják belőni De azért küldheted azt a kis puskát, legalább lesz valami fogalmam erről is
pályára az elejét tedd lejjeb kicsit. gyári rugóval 15mm enged...,és a hátulját emelni szokták, mert attól jobban kanyarodik .bár én ki nem cserélném a gyári rugókat,mert azt is lehetetlen kimotorozni utcán .be van állítva a futóműved a súlyodhoz? nagyon jó tud lenni,ha be van lőve ,kérdezd Tevét,uj motort csináltam neki , .ha kell e-mailbe küldök egy kis puskát a beállitáshoz .
Családi zaba Viszont jövő szerdán adják át az M6-ost, azt feltétlen fel kell szentelni
Husvét hétfőn esetleg valamerre gurulás? Na.. na ..na valaki ?
Rajta vagyok a témán bár már 1 hónapja nem emeltem egy deka súlyt Holnap újra kömény leszek
akkor kezdhetsz keményen gyurni mert kb 10 kör után leszakadna a kezed ...meg a vállad az izomláztól ...
Az autópálya lehajtóknál már majdnem karcol a térdkoptató csak jön a por meg a sóder Ezért gondoltam inkább, hogy pályára kinézek betyárkodni. Nem akarom összezúzni közúton a gépet. Főleg akkor, ha szembejön a kamion
Addig mennék a tizenkettessel pályán, amíg nem robbantok bankot és veszek egy pályaidomos zx6-ot
te tudod .. hamar el fog menni a kedved tölle de persze arra jó hogy megtudd a mocid határait kanyarban
az nem baj, ha lenyom csak élvezkedni mennék ki, nem versenyezni
Pályázást felejtős a 12-el ..... még egy 400-as is lenyom
Mennyivel lehet megültetni a gyárit rugót? Azért gondoltam a cserét, mert alacsonyabb lenne+ (gondolom) tágabb határok között lehetne állítani. Pályázáson sem lenne szerintem hátrány
nem sok értelme van kicserélni ....
de minek cseréled?
Arra én is befektetek Bár most a villarugó+hátsó rugó csere lesz a köv. kiadás
....
Más... ago-nál van 12-re szerelhető kisebb tükör 12000 pénz,, én lehet veszek rá azzal jobban fog kinézni, a gyárit meg elrakom
A helyzet az , hogy amiért valaki a 12-est választja azt az erőt már az 1000-ek is tudják és sokkal könnyebbek sajos az idő az megy .... nekem benne van egy modosított vezérmű tengely + PCIII serial, akra racing titán rendszer stb stb ... és nagyon nagyon húznom kellett, amikor a k7 suzuki ott volt mellettem csak egy hajszállal mentem el mellette ... az újabb gépek mellé nem lehet már oda álni vele .. ez van
Hello. Már írtam kicsit lejjebb,hogy az egész blokk kéne,de blokk alsófél+főtengely mindenképpen. Na nézted,ott van a csomagod még pesten?
Nekem volt több hondám is ... mindegyik nagyon jó volt és gond mentes ... volt Kawám is pár hát ...
az enyém is zajmentes,tökéletes a váltóm is .
Hát .. én normálisan használom nincs is semmi baja .. mindenből a legjobbat kapja nincs is zörgés csattogás a blokkban semmi zörej ha lenne felapritanám a láncfűrésszel ami " Honda "