Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak azt nem értem miért nem hozták ki egyszer sem, és a visszaküldés elött is meg kéne probálniuk kézbesiteni, havonta biztosan veszek fel csomagot az elözö is rendben kijött, ugyhogy nem vágom miért nem hozták ki
itt vagyok hétfön tudtam bemenni, de nem találta a kiscsávó ugyhogy valszeg visszadobták küld el és kifizetem a dupla postát sorry elötte megoldhatatlan volt hogy felvegyem
Itt vagy még Teve? Cuccoddal végülis mi van? Sikerült felvenned?
jol megbuntettek gyorshajtásért, 5 pont ugrott, a birság nem sok 5ezer 85el 50es táblánál de a pontokat sokallom, ugyanezt 100 fölött és ugrik a jogsi geci modon beszigoritottak lehet veszek egy lollert mia fasznak gyors motor ha nem lehet gyorsan menni.
akkorjólvanakkor , kettesben kell felvenni és bírni fogja a váltó ,most már nyugodtabban fogom rángatni a fülét . .
Reggel írom a vázszámot.
kellene vázszám!
nem,hanem dupla főtengelyes , dupla pillangószelep van nem dupla befecskendező szelep .
Igy van,a 10-esnél a légszürőház tetején van a másodlagos injektor,ami elvileg 6000nél plusz benzint ad!
uraim , kérdés az hogy dupla injektor (ujjab tipusoknál, ) ez azt jelenti hogy 2 különálló injektor sor van?
akkor a kettes fogaskerékpárnak semmi baja? .
Hát a léptetővilla kopott el,ahogy terhelés alatt átrúgta 1-ből 2-be.
akkor most mi ment szét? , mire számitson az egykerekező ember ?
akár...
motoron ülve mondjon árat .
A járókeretet egy néni hozta full akra rendszer lesz rajta + PC !
Hello. Léptetővilla jobbosra /a motoron ülve/ tudsz árat mondani?
Ha kell alkatrészben segitség szólj!
Izé.....az a járókeret melyiteké ?
Ennyi. Léptetővilla hulla!
Utánfutóbetyár hmmm
Aztán szépen összerakni ám .. me megnézem a végén
Ja ez az új hibrid! A váltót a vaterán lőttük aszem 40 körül,de itt van Csoki (Castro-utánfutóbetyár) ő pontosabbat mond. Az új fogaskerékpár 83.000. Ft.
Marcikám azért mert elektromos a 12 esem!