Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is mert olvastad , .
ezt meg se hallotam
Marci apánk citadella? .
Szia Zsolti injektor szinkront és vákuumrendszer takaritást mennyiért csináltok 12esen?
ilyen volt
Tankodat is gyárira megtudom csinálni!
Szia!
Szóljál ha kell valami gyári alkatrész jó áron!
hát reménykedjünk hogy hamarabb rendezik a te ügyedet mint az enyémet (máig nem fizettek 1 éve), igen sajnos amibe lehet belekötnek, és pofátlanul bánnak az ügyfeleikkel , akit köteleznek arra hogy időben fizessen, Sajnos a legrosszabb történt veled ami igy idénykezdetkor megtörténhet. Jut ezsembe melyikj biztositó kell hogy rendezze a károdat?
Hát,horpadt a tank,ami 300e,letörött a tükör,karcos lett a bodis dob,az alsó idom,az oldalidom,az első sárvédő!Az a gáz,hogy tavaly szeptemberbe lett kész,ami 1,6 millába került,azóta nem mentem vele 500 km-t,és most megint.Gondolom a biztositóval meg kezdődik a veszekedés,mert ez még elvileg nagy értékü motor,és ha nem uj cuccok kerülnek fel rá,hanem csak javitva lesz,az jelentős érték vesztéssel jár!
Sajnálatos , hogy mennyire figyelmetlenek, gondolom azért "lapot" adott , és a károd se jelentős. Mondtam én mindig, hogy nem vezetés közben kéne kiruzsozni magukat, egyszerüen képtelenek 2 3 dologra egyszerre figyelni (tisztelet a kivételnek)
Ez gáz .
Az a gond ha egy nő a tükörben nem magát látja, akkor nem néz bele.
Jól kezdődik a szezonom,egy idióta nő nekitolatott a motoromnak a parkolóba,mert nem látta a tükörbe...
Pontosan
Ez is a tuning része?
Bárdi,te állat
itt ajánlották nekem, megkérdeztem hogy jó e a motoromba, ha visszaolvasol akkor láthatod 2 ajánlat volt utcai használatra és pályázásra, mivel nem akarom szétkurni a ringen a motoromat azt válaszoltam hogy utcai használatra turázgatásra használnám a motoromat, és elismerem te mondtad hogy nem öntenéd bele, én voltam a fasz hogy nem halgattam rád, de akkor is megesz az ideg a kidobott 12ezerért
Nekem rózsaszín Kawasaki muffos szuszpenzor kell..............
mert a 12esbe nem túramotorba való olajat kell venni,és nem lesz elégedetlenség .
Teve sport fűmagot vegyél az elég jó tartós, bírja a grillpartys taposást...
Bárdi! Minden elismerésem a tiétek ! Mégegyszer köszönöm
Én nem tartozom az elégede emberek közé kidobott 12ezer inkább benzint vagy füvet vettem volna belőle
Az jó ár,de én akkor is Castrol !
Akkor engem átbasztak, a 10W-40 2500 Ft/liter, a 10W-50 3000 Ft/liter. A fuchs PRO 4 Plus Silkoline 4T Race.
Ja,csak a PRO4 4500/liter,a Castrol meg jelenleg 3000-ért van. Nem mindegy!
Legalább is az enyim nem szerette