hát reménykedjünk hogy hamarabb rendezik a te ügyedet mint az enyémet (máig nem fizettek 1 éve), igen sajnos amibe lehet belekötnek, és pofátlanul bánnak az ügyfeleikkel , akit köteleznek arra hogy időben fizessen, Sajnos a legrosszabb történt veled ami igy idénykezdetkor megtörténhet. Jut ezsembe melyikj biztositó kell hogy rendezze a károdat?
Hát,horpadt a tank,ami 300e,letörött a tükör,karcos lett a bodis dob,az alsó idom,az oldalidom,az első sárvédő!Az a gáz,hogy tavaly szeptemberbe lett kész,ami 1,6 millába került,azóta nem mentem vele 500 km-t,és most megint.Gondolom a biztositóval meg kezdődik a veszekedés,mert ez még elvileg nagy értékü motor,és ha nem uj cuccok kerülnek fel rá,hanem csak javitva lesz,az jelentős érték vesztéssel jár!
Sajnálatos , hogy mennyire figyelmetlenek, gondolom azért "lapot" adott , és a károd se jelentős. Mondtam én mindig, hogy nem vezetés közben kéne kiruzsozni magukat, egyszerüen képtelenek 2 3 dologra egyszerre figyelni (tisztelet a kivételnek)
itt ajánlották nekem, megkérdeztem hogy jó e a motoromba, ha visszaolvasol akkor láthatod 2 ajánlat volt utcai használatra és pályázásra, mivel nem akarom szétkurni a ringen a motoromat azt válaszoltam hogy utcai használatra turázgatásra használnám a motoromat, és elismerem te mondtad hogy nem öntenéd bele, én voltam a fasz hogy nem halgattam rád, de akkor is megesz az ideg a kidobott 12ezerért
Szóljál ha kell valami gyári alkatrész jó áron!
Az a gond ha egy nő a tükörben nem magát látja, akkor nem néz bele.