Szia Bárdi! Castrol csodát tett a motorral Megszűnt a recsegés, hibátlanul veszi a fokozatokat. Arról nem is beszélve, hogy könnyebben pörög fel és bikább is. Hihetetlen, hogy megfogta az a szutyok olaj a gépet.
Bárdi esetleg tudsz kormánylengéscsilapítot szerválni ocsoé?
Kicsit sok lett a tuning 200 nál elkezdem neki tolni és érzem hogy remeg az eleje, nem szitál meg ilyenek csak fosok egy kicsit, mert brutál lett ... . jővőhéten megyek lehet megméretem
köszönöm ,h legközelebb csak saját véleményt mondasz.ha én akarok akkor majd mondok véleményt .de ha már itt vagyok elmondom,h tényleg kiváló fékező hatást biztosít ez a betét már hidegen is,bár elég zajos.bemelegítve még nem használtam ,és annyit jegyeztem meg neked,h jobban fog hidegen mint az enyémen lévő versenybetét,ami inkább bemelegítés után harap.
jelentem a fékbetétem kiválló, nyugodtan mondhatom hogy ez a lucas a legjobb a gyári betétemnek köze nem volt ehhez, eksön is kiprobálta, és egy dolgot elismert a fékem jöbb mint az övé, ugyhogy csak ajánlani tudom,. királyság ez a lucas kiváncsi vagyok hogy leeszi e hamar a gép ha nem akkor más gyártohoz nem fordulok ilyet teszek be mert bevállt.
Kicsit sok lett a tuning 200 nál elkezdem neki tolni és érzem hogy remeg az eleje, nem szitál meg ilyenek csak fosok egy kicsit, mert brutál lett ... . jővőhéten megyek lehet megméretem