Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a PRO 4 PLUS 10W50 biztos faja lehet De ez a PRO 4 10W40 egy büdös nagy kaki
én elhiszem,h jó a castrol ,de nagyon sokan ugyanilyen elégedettek a fuchs-al is .
Ennyi! castrol forever !
Szia Bárdi! Castrol csodát tett a motorral Megszűnt a recsegés, hibátlanul veszi a fokozatokat. Arról nem is beszélve, hogy könnyebben pörög fel és bikább is. Hihetetlen, hogy megfogta az a szutyok olaj a gépet.
Kész és JÓ!
szétesikszer
Hát igen a szutyukik ennyit érnek!
Lesz túraváltozat is!
Mondjuk jövöhéten
Ne 11.-én csörögj,mert akkor már késő,hanem valamikor mostanában!
Oki 11-én
A szerelőm a Józsi gyerek 11.-én megy ki Amerikába,ő hozhat ha kell,de akkor csörögj ránk hogy megbeszéljük,telszám az adatlapomon!
Bárdi esetleg tudsz kormánylengéscsilapítot szerválni ocsoé?

Kicsit sok lett a tuning 200 nál elkezdem neki tolni és érzem hogy remeg az eleje, nem szitál meg ilyenek csak fosok egy kicsit, mert brutál lett ... . jővőhéten megyek lehet megméretem
köszönöm ,h legközelebb csak saját véleményt mondasz.ha én akarok akkor majd mondok véleményt .de ha már itt vagyok elmondom,h tényleg kiváló fékező hatást biztosít ez a betét már hidegen is,bár elég zajos.bemelegítve még nem használtam ,és annyit jegyeztem meg neked,h jobban fog hidegen mint az enyémen lévő versenybetét,ami inkább bemelegítés után harap.
Ez nagyon nagy!
PRÓBAKÖR !
ünnepélyesen megfogadom hogy ide többé nem irok olyat amit esetleg eksön mondott, mert valamelyikünk idiota feledékeny. leszarom jó a betétem és kész
már megint magadat fényezed ,és rosszul idézel engem .
érdekes koncepció ,peresgumi,alacsony súlypont,csak kár,h görkori kell csizma helyett .
jelentem a fékbetétem kiválló, nyugodtan mondhatom hogy ez a lucas a legjobb a gyári betétemnek köze nem volt ehhez, eksön is kiprobálta, és egy dolgot elismert a fékem jöbb mint az övé, ugyhogy csak ajánlani tudom,. királyság ez a lucas kiváncsi vagyok hogy leeszi e hamar a gép ha nem akkor más gyártohoz nem fordulok ilyet teszek be mert bevállt.
Na itt vannak a kémfotók az új 2011-es GSXR-ről,tesztelés közben kaptuk le!
Jön valaki holnap a H.ringre, vagy a citadellára ? vagy már megint egyedül kell mennem mindenhóvá a 600-as szunyogokkal mint tavaj
Reggel..... tiasztttok tiasztttok !
ennek a megértéséhez nekem még reggel van . .
Hát csak annyi, hogy egy jó nővel, dugsz, vagy egy jó nővel.