gondolom az új gnóm kinézetű 10es jobban bejött a népnek .
ezek új motorok egyre csúnyábbak . csak az olaszok csinálnak már szép motorokat. .
a 12 es a legszebb Kawa .
elég para ez a Győri dolog ,bekamerázott sünök kisérnek,nem lehet semmit csinálni ,azé menjek le Győrbe,h motorozzak egy órát 40nel,és lássanak a győriek egy fekete 12est .
Nem akarok körrekordot döntögetni a tizenkettessel és nem bánok meg semmilyen jellegű tuningot, amit ráköltök. 11 éves voltam amikor piacra dobták ezt a gépet és azóta EZ az álmom. Ha előbb utóbb tervezném az eladását, nem költenék rá a szervizen kívül, mint pl. az R6-ra. Ha nagyon akartam volna vehettem volna tizes ninját, de nekem nem kell nekem utcára hiperszuper sportmotor. Sőt....ha nagyon akartam volna vehettem volna zzr1400-t is, mégis tizenkettest vettem. A futómű átalakítást sem faszrázásból kezdtem el.
Ha nagyon komolyra veszem a pályázást úgy is veszek valami papírok nélküli hatszázast.
A futóművezés után már elnyeri a végleges formáját, amilyennek megálmodtam.
Cserélhetsz Te azon bármit, sosem lesz pályagép, arra ott vannak a hatosok, vagy attól lefelé. Beletolsz egy valag pénzt, amit hasznosabb dolgokra is költhetnél. Add el és amit ráköltenél azt tedd hozzá és vegyél kisebbet, pl. zx10-et, vagy egy fiatalabb 12-est.A tuning sosem fog megtérülni, és ha eladod senki nem fizeti meg.
Ördögi kör, na most majd ettől, már majdnem, de még valami hiányzik......
No majd most, és egyszer csak megunod, és megbánod.
Aki meg a tanácsokat adja, mit vegyél tőle, az is csak a pízt látja benned.
Nekem egy szar régi kilencesem van, nehéz de stabil, küzdős a kanyarda, de ahogy kilő azt nehéz űbereni.
Nem veszek 12-est, mert ez is elég. Pedig mióta láttam nem vágyom másra. De kínlódjon más.
versenyző is lehet,meg az isten fasza is ,ha kerékcsapágyak,kormánycsapágy,illetve a csillapitó szelepek,és a gumik,láncfeszesség nem tökéletesek,akkor sosem lesz jó. ,a te gépedbe már van km. ,inkább cseréld le a telóba az olajat,csapágyakat,és állitsd be a gyári értékre mert az 68kgra van kitalálva .nem tuning rugó kell bele ,hanem be kell állitani a gyárit,mert az is nagyon jó.meg ha már futómű tuning akkor az az öhlins szelepeknél kezdődik,,,,,,,,, .küldök mélt.
ezek új motorok egyre csúnyábbak . csak az olaszok csinálnak már szép motorokat. .
a 12 es a legszebb Kawa .