Te Zsó jövő hét vasárnap délután guruljá má el felém,mee fe kell rotálni a telkemet és motorodra gondoltam .Apropó a motor emlődet(próbálkozásodat)vissza vittem a Méh-be .Volt ott 1 tucat hajléktalan cigó , mondom nekik ,na aki ki találja mijez kap 1ezrest .Az ezredes +maradt.
Csak pillangószelepet tudsz összeghangolni mert a többi lehetöség levan dugózva gyárilag de ha szétszedhetö elégtökölös müvelet! a takarités kb 3000 magyar dolcsi
Szasz Tököm :Road Attack volt tavaj hátul ami nem kopik de nem is fog ,hosszú túrákra viszont jó .Elől+persze sport attack.Volt már elől -hátul Sport attack párban fent new volt persze az +még fogott a Venyimi sikánnál ,Lacika után is.
Szöllő, Te hova a bánatba tűntél? Leharapták a tanítványaid a kezeidet ?
Kérdésem lenne! Neked a 12-esen milyen Conti gumi van? Roadattack vagy Sportattack? Mert akarok venni a Dukira, és azt tudom, hogy ami nálad van fent, az tapadás 0, élettartam örökélet.
Hello,
az első, ledes indexeket leszedem, mert napfénynél az autósok nem látják a fényét (tegnapi tapasztalat). Megrendeltem már az új, Puig indexeket, de kellene nekem egy Kawa specifikus index felfogató (nem tudom mi a neve, de ez a műanyag lap fekszik fel az idomba, s rögzíti az index szárát). Nézelődtem a neten, de csak Hondásat találtam. Vkinek van ötlete esetleg?
itt a nő elismerte,hogy ő a hibás,de hát valoszinü a biztositó nem akarja majd kicseréltetni a sérült elemeke,az ujrafényezés meg nekem elfogadhatatlan,mert az már nem gyári,és értékvesztéssel jár...
legyen szerencséd, kivánom, nekem is rendörség megmondta hogy jó vagyok, utána fellbezet a paraszt pár hónap mulva a biróság is kimondta hogy enyém a tuti mégse fizet a tetves alliansz
Tavaly mikor buktam egy hét után fizetett a szerviznek,pedig ott 1,1 milla az övüké volt...Remélem az idén se szaroznak,mert a szerviz addig nem adja ki a motort,amig a biztositó nem fizet...és nem akarom egész nyáron a kirakaton keresztül nézegetni!
Tegnap Zámolyon megállhattunk volna egy sörre.
Kérdésem lenne! Neked a 12-esen milyen Conti gumi van? Roadattack vagy Sportattack? Mert akarok venni a Dukira, és azt tudom, hogy ami nálad van fent, az tapadás 0, élettartam örökélet.
az első, ledes indexeket leszedem, mert napfénynél az autósok nem látják a fényét (tegnapi tapasztalat). Megrendeltem már az új, Puig indexeket, de kellene nekem egy Kawa specifikus index felfogató (nem tudom mi a neve, de ez a műanyag lap fekszik fel az idomba, s rögzíti az index szárát). Nézelődtem a neten, de csak Hondásat találtam. Vkinek van ötlete esetleg?
Üdv,
Domi
mikor hol?