Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót!
3000 Ft/L , ha kell össze hozlak a nagykeressel akitől veszem.
A 10W-40-es 2500 Ft.
Szia4 Megkérdezhetem mennyi volt literje?
Jó!
Had jöjjön had jöjjön, hogyan csináljuk, ma 24be vagyok, pénzt a bankból a nyitvatartás szerint tudok levenni, a kártyámat lelőtték, ugyhogy mondjuk holnap meló után elugrok, pénzel telve, viszont akkor ott kell megcsinálni az olajcserét.
Te teve007, menetet tekerek legnemesebb szervedre, mert eme szereket kezedbe nem veszed. Sebesen gyere ezressekkel telve, melyeket kezembe teszel. Neked eresztem Eszterem, testedet és fejedet ketté vegye.
oksi, király vagy, és mégegyszer bocsi
Akkor az eddigi postát én benyelem ,ma vagy holnap feladom és akkor továbbra is a 10+postát fizeted!
Told át, számold fel rá a plussz postát és küld el, csak sirva könyörgök ird rá hogy mélygarázs bizt. szolgálat, mert szerintem annak hiányába nem kézbesitették.
Jó reggelt!
Visszajött a csomagod! Mi légyen vele?
Elirták a nevem ... Nem Tamás ... hanem Marcipán
Jó reggelt mindenkinek.
berugtam,meg berugtam,meg motoroztam amikor nem voltam berugva ,a corsa 3 jó választás ,tegnap esőben a hegyekben is fasza volt .
Faxa Nekem a gumik mondtak hirtelen S.O.S.-t.........hátsó teljesen halott, az első meg betonkeményre elöregedett. Jöhet a Corsa 3 Hogy teltek az ünnepek?
kellemes ivást kollegák , ma sikerült mennem egy villogó egy kockával 60kmet menni a pilisben szakadó esőben
Kellemes locsolkodást mindenkinek! Ki igy-ki ugy oldja meg! .
pedig nagyon dógoztá vele(az udvaromban) Csepel 28as bicikliből,hátsó emelő 1karu lengő villához.Nem lett sztem ez olyan rossz
Kurva jó Szöllő, beszarok a röhögéstől .
Ilyet hoztam a világra ?
Mennem kell dolgoznom!
Hüjeállat
Ducati 1098 hoz házilag gyártott motór emelő,csak igényesnek eladó .Érd:Spiczkubicsku Terrier Zsozseknél.
Egyébként erre szavaztam, Kutya földim zzr600-a mellett.
Ja fiúk, nektek kínában gyártják a ezeket :
Vagy hullaszállító .
Igazi ménöki csoda? mingyá kép is lessz

Jóvan-e, nekem meg a garázsból kellene a sok lim-lomot elszállítani, oda meg te lennél jó a teherszállítóddal.
Baz+, odaadtad nekik azt a mérnöki csodát ! De legalább annyi haszna volt a tákolmánynak, hogy megmaradt az ezres .