Had jöjjön had jöjjön, hogyan csináljuk, ma 24be vagyok, pénzt a bankból a nyitvatartás szerint tudok levenni, a kártyámat lelőtték, ugyhogy mondjuk holnap meló után elugrok, pénzel telve, viszont akkor ott kell megcsinálni az olajcserét.
Told át, számold fel rá a plussz postát és küld el, csak sirva könyörgök ird rá hogy mélygarázs bizt. szolgálat, mert szerintem annak hiányába nem kézbesitették.
Faxa Nekem a gumik mondtak hirtelen S.O.S.-t.........hátsó teljesen halott, az első meg betonkeményre elöregedett. Jöhet a Corsa 3 Hogy teltek az ünnepek?
Jóvan-e, nekem meg a garázsból kellene a sok lim-lomot elszállítani, oda meg te lennél jó a teherszállítóddal.
Baz+, odaadtad nekik azt a mérnöki csodát ! De legalább annyi haszna volt a tákolmánynak, hogy megmaradt az ezres .
A 10W-40-es 2500 Ft.
Visszajött a csomagod! Mi légyen vele?
Ilyet hoztam a világra ?
Mennem kell dolgoznom!
Jóvan-e, nekem meg a garázsból kellene a sok lim-lomot elszállítani, oda meg te lennél jó a teherszállítóddal.
Baz+, odaadtad nekik azt a mérnöki csodát ! De legalább annyi haszna volt a tákolmánynak, hogy megmaradt az ezres .